22_03_29_erdmost_nincskep

Július végéig megindulhat a közlekedés a Főnök utcai átjáróban

22_03_29_erdmost_nincskep

Július végéig megindulhat a közlekedés a Főnök utcai átjáróban

Befejezéséhez közeledik a Főnök utcai vasúti átjáró korszerűsítése, már a végső aszfaltozási munkák folynak – jelentette be a beruházó NIF Zrt., hozzátéve: a hatósági szemlét és határozatot követően nyitják majd meg a vasúti átjárót, és július végéig, de legkésőbb 31-én megindulhat a közlekedés.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint közleményükben írják, a korszerűsítésre a Kelenföld – Pusztaszabolcs vasútvonal átépítése I. ütem (Kelenföld – Százhalombatta korszerűsítése és ETCS2 vonatbefolyásoló rendszer kiépítése) elnevezésű, jelenleg még megvalósítás alatt lévő projekt keretében kerül sor, és a teljes projekt megvalósítása a végéhez közeledik.

A csatlakozó gyalogos járda kiépítése elkészült, a közműkiváltások befejeződtek, jelenleg a végső aszfaltozási munkák folynak. A munkálatok végeztével hatósági szemle keretében kerülnek meghatározásra a szintbeni vasúti átjáró megnyitásának feltételei, és ha ezek teljesülnek, a hatósági határozat kiadása után megnyitható a forgalom számára a Főnök utcai átjáró.

Az átadáshoz szükséges hatósági eljárás folyamatban van, azt követően tervezetten július végéig, legkésőbb július 31-én indulhat meg a közlekedés. Az útátjáró kialakítása megváltozott, ezért – a közlekedők biztonsága érdekében – nagyfokú körültekintés szükséges az újbóli megnyitás során – írják.<

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email