22_03_29_erdmost_nincskep

Nyílvesszővel lőtték fejbe a kutyát

22_03_29_erdmost_nincskep

Nyílvesszővel lőtték fejbe a kutyát

Nyílvesszővel a fejében talált rá kutyájára egy család Tárnokon. Az RTL Híradó beszámolója szerint a fiatal pulit valaki egy nyílpuskával lőhette meg az utcáról. A vessző 25 cm mélyre fúródott és a nyaki izomzatban állt meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A reggeli etetés miatt hívogatták, de a kutya mozdulatlanul feküdt az udvaron. Azonnal egy érdi állatorvoshoz vitték, ahol kioperálták a lapockájáig fúródott 45 centiméteres nyílvesszőt, amely szerencsére nem ért létfontosságú ideget. A kutya gazdája azt mondta, majdnem szívinfarktust kapott, amikor meglátta kedvencét. A gazda elmondta, korábban is történt hasonló a környéken, korábbi kutyáját és szomszédjának jószágát is megmérgezték. A gazda állítása szerint rendszeres a kóbor kutyák bántalmazása. „Volt itt egy másik eset is, amikor meglőttek egy csivavát – szintén nyílvesszővel –, de a tulajdonos nem tett feljelentést”. A gazda megjegyezte, úgy néz ki, a kutya életben marad.

Az RTL Híradó teljes riportja ide kattintva nézhető meg!

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálat pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email