22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: NB I-be feljutótól érkezik az érdiek ötödik szerzeménye

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: NB I-be feljutótól érkezik az érdiek ötödik szerzeménye

Az NB I-be feljutó Budafoki MTE-től egy évre kölcsönbe érkezik az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapatához a 18 éves támadó középpályás, Farkas Bálint, aki Limperger Zsolték ötödik nyári szerzeménye.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 2002. január elsején született Farkas Bálint eddigi (nagypályás) pályafutása teljes egészét Budafokon töltötte, azonban már eddig is kötődött az Érdi VSE-hez, hiszen a 2017/2018-as és 2018/2019-es idényben is szerepelt a 5 Stars Érdi VSE futsal- illetve strandlabdarúgócsapataiban is.

A 2018/2019-es kiírásban már a Budafok NB II-es csapatát erősítette, ahol 15 mérkőzésre lett nevezve, ebből kettőn kezdőként, nyolcon pedig csereként lépett pályára, miközben egy gólt szerzett. A mögöttünk hagyott csonka 2019/2020-as szezonban az NB II-es együttesben hatszor, a Budapesti első osztályban szereplő második csapatban tízszer lépett pályára. A még mindig csak 18 éves tehetség a Cegléd elleni edzőmeccsen kezdőként kapott szerepet az Érdi VSE-nél.

„Egyelőre négy edzésen és egy edzőmeccsen vagyok túl. Nagyon pozitív benyomás ért itt, mindenki szimpatikus, jó társaság van mégis komoly szakmai munka folyik. Nagyon tetszenek az edzések, gyors a tempó, szóval szerintem minden adott, hogy itt tudjak fejlődni és közben a csapatot is tudjam segíteni” – fogalmazott az erdivse.hu-nak Farkas Bálint. „Az előző szezonban annyira nem játszottam sokat Budafokon az eredménykényszer miatt, de remélem, hogy az NB III-ban minél többet tudok játszani, mert ilyen fiatalon az a legfontosabb, hogy minél több játékperc legyen a lábunkban, ezért próbálom beküzdeni magamat a kezdőbe. Remélem, minél több meccsen pályára tudok lépni.”

„Jó játékkal kell megmutatnom, hogy a Budafok NB I-es csapatába való vagyok, ezt támadó középpályásként gólokkal és gólpasszokkal kell bizonyítanom, gyors vagyok, úgy érzem, az egy az egy elleni helyzetek is jól mennek, emellett jól látok a pályán” – fejtette ki céljait és erősségeit Farkas Bálint.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálat pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email