22_03_29_erdmost_nincskep

Hétfőn a lakosság számára is nyit az Aréna és a Gárdonyi tanuszoda

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétfőn a lakosság számára is nyit az Aréna és a Gárdonyi tanuszoda

Az egyesületi sportolók után június 22-től már a nagyközönség is igénybe veheti az ÉRD Aréna uszodáját vagy a Gárdonyi Tanuszodát, azonban néhány intézkedést továbbra is érdembes betartani. A szauna egyelőre egyik létesítményben sem használható.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Két lépcsőben nyitjuk újra az ÉRD Arénát, illetve a Gárdonyi Tanuszodát – kezdett bele az újranyitás részleteibe Zólyomi Ádám, az ÉRD Aréna létesítményvezetője.

– Június 22-től reggel hat órától jöhetnek a civil vendégek az uszodákba.

A következő lépcső, hogy július elsejétől visszajöhet az aquafitnesz és az ehhez hasonló tornák, melyeket a civilek vettek igénybe.”

A lakosság a sportolókkal párhuzamosan használhatja az uszodákat. Ezzel kapcsolatban Zólyomi Ádám elmondta, az ÉRD Aréna honlapján fent van egy pályabeosztás, amely szerint igénybe vehető az uszodatér.

„Van egy létszámlimit, amit bevezetünk, hogy a jogszabályban meghatározott vízfelület-nagyság megmaradjon”

– mondta Zólyomi Ádám, aki arról is tájékoztatott, a lakosságnak a sportolóktól eltérő öltözőt kell használnia, s a civilek egyszerre legfeljebb négyen tartózkodhatnak az öltözőben. Zólyomi elmondta azt is, a szauna egyelőre sem az ÉRD Arénában, sem a Gárdonyi Tanuszodában nem használható.

A létesítményvezető felhívta a figyelmet rá, hogy az általános járványügyi szabályokat továbbra is javasolják betartani, így a maszk és kézfertőtlenítő használatát, illetve az egymástól való távolságtartást is. A sportolók esetében viszont nem történt enyhítés, ők továbbra is egymástól elkülönülő idősávokban edzhetnek és csak hőmérés után léphetnek a létesítmény területére.

Zólyomi Ádám arról is beszélt, a járványhelyzet alatt érvényes bérlettel rendelkezők bérleteit a zárvatartás teljes hosszával meghosszabbítják, így a megvásárolt alkalmak nem vesznek el.

Az ÉRD Aréna és a Gárdonyi Tanuszoda karbantartás miatt minden nyáron leáll néhány hétre, ám a járványhelyzet miatt idén erre már nem kerül sor, hiszen mindkét létesítményben elvégezték a szükséges karbantartást – tudtuk meg Zólyomi Ádámtól.

Az ÉRD Aréna házirendjét ide kattintva olvashatja el!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email