22_03_29_erdmost_nincskep

Lezárták hétvégére a népszerű érdi kirándulóhelyeket

22_03_29_erdmost_nincskep

Lezárták hétvégére a népszerű érdi kirándulóhelyeket

Az ófalusi gátat, a volt Termál Hotel parkolóját, a Molnár utca végén található Duna-parti és a Sánc-hegyi kirándulóhelyeket és crosspályát, valamint a régi érdligeti strand területén található parkot érintik a lezárások az április 25-26 -ai hétvégén, 9-18 óra között.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint azt Csőzik László polgármester írja a közösségi oldalán:

A reggeli, esti sportolók, futók és biciklizők sávja megmarad, de őket is arra kérem, hogy ne csoportosuljanak, és a sportolással együtt járó erősebb ki- és belégzés közben a szokásosnál is nagyobb távolságot tartsanak egymástól.

Nagyon kérek minden kedves érdit, hogy ne vegye félvállról a biztonsági intézkedéseket! Az elmúlt héten is rengeteg visszajelzést kaptam, hogy sokan nem veszik komolyan a hétvégi korlátozást. Néhányan talán sebezhetetlennek érzik magukat, vagy azt gondolják, jobb gyorsan túlesni a koronavíruson. Aki így gondolkozik, sajnos nem csak a saját életét és egészségét teszi kockára, de mindenki másét is, akivel érintkezik. A járvány közös teher mindannyiunk életében, és közös a felelősségünk, hogy megállítsuk!

Figyeljünk egymásra, figyeljünk érdi polgártársainkra, óvjuk meg Érdet!

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email