22_03_29_erdmost_nincskep

Ingyen videókkal segítik a járvány elleni harcot

22_03_29_erdmost_nincskep

Ingyen videókkal segítik a járvány elleni harcot

Egy érdi fotós-filmes vállalkozást keresett meg a SOTE azzal, hogy oktatóvideókkal szeretnék felkészíteni az ország ápolóit a koronavírus elleni harcra (is). A cég persze rögtön vállalta a feladatot, méghozzá ingyen. Úgy gondolták, ők ezzel tudják meghálálni az orvosok és ápolók munkáját.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kiss Martin, a cég egyik vezetője elmondta, hogy mindig is keresték a lehetőségeket, hogy hol tudnak segíteni. Tavaly részt vettek például ők is a fásításban a Papi földeken, most pedig teljesen természetesnek vették, hogy ingyen vállalják el azoknak az oktatófilmeknek a gyártását, amire a Semmelweis Egyetem kérte fel őket. 

„A miénk egy kezdő vállalkozás, nem tudunk több százezer forintos eszközi felajánlást tenni. Így amikor megkaptuk ezt a felkérést, rögtön azt mondtuk, hogy szeretnénk teljesen bérmentve elkészíteni, hogy ezzel támogassuk az orvosokat, ápolókat, akik értünk dolgoznak nap mint nap.”

A videósorozat hat részét április közepén vették fel, jelenleg az utómunkálatok folynak, de a cég munkatársai már most azt mondják, hogy a továbbiakban is szeretnék segíteni ilyen módon az egyetem munkáját. 


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email