22_03_29_erdmost_nincskep

Védőfelszerelés a frontvonalban dolgozóknak, tartós élelmiszer a rászorulóknak

22_03_29_erdmost_nincskep

Védőfelszerelés a frontvonalban dolgozóknak, tartós élelmiszer a rászorulóknak

Megérkeztek és már ki osztották a háziorvosi és gyermekorvosi rendelőkben azokat a maszkokat, amelyeket még a járvány kitörésekor rendelt meg az önkormányzat. Egy céges felajánlásnak köszönhetően kéz- és felületfertőtlenítők is jártak a maszkok mellé. A rászoruló családok szintén segítséget kaptak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

50-50 db maszkot, 2-2 liter kézfertőtlenítőt és 2-2 l felületfertőtlenítőt szállítottak ki a hivatal munkatársai szerdán minden házi- és gyermekorvosi rendelőbe. A maszkokat még a járvány magyarországi megjelenésekor rendelte meg az önkormányzat, a fertőtlenítőszereket pedig egy cég ajánlotta fel a hivatalnak. Ez a második alkalom volt, hogy a koronavírus hazai megjelensée óta védő eszközöket juttatott az önkormányzat a rendelőkbe (bármiféle kormányzati támogatás nélkül).

Megteszünk mindent, hogy az érdi egészségügyben, illetve szociális ellátórendszerben dolgozókat ellássuk mindazon eszközökkel, amelyek védelmet nyújtanak számukra a vírusfertőzés ellen a munkájuk során! Köszönjük fáradhatatlan helytállásukat, nagyon hálásak vagyunk Nekik!

– írta Csőzik László polgármester a közösségi oldalán.

Ugyancsak szerdán járt végig 40 rászoruló családot a járvány kitörése óta (is) fáradhatatlanul önkénteskedő TündérPakk Alapítvány, hogy az Eszter és az Erika utca sarkán található zöldséges jóvoltából tartós élelmiszereket adjon nekik. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email