22_03_29_erdmost_nincskep

Ironikus, de mindjárt tavaszi szünet lesz az iskolákban

22_03_29_erdmost_nincskep

Ironikus, de mindjárt tavaszi szünet lesz az iskolákban

Nem módosul a tavaszi szünet időpontja, így a diákoknak és a tanároknak is lesz lehetőségük arra, hogy kicsit pihenjenek, ugyanis április 8-án kezdődik a tavaszi szünet - tájékoztatta az Érd Médiacentrumot Sárközi Márta, az Érdi Tankerület igazgatója.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tankerületi vezető minden pedagógusnak köszöni az elmúlt hetek áldozatkész munkáját, amely a tantermen kívüli, digitális munkarendre való sikeres átállást lehetővé tette. Sárközi Márta elmondta, hogy az érdi és a környéki iskoláknak jól és zökkenőmentesen sikerült az átállás, nem érkezett arra panasz, hogy számukra nehézséget okozott volna az otthoni tanulás vagy oktatás. Valamennyi gyermeket el tudtak érni, ott ahol hiány volt a digitális eszközben, ott az iskola saját hatáskörben megoldotta a problémát.

A tankerületi igazgató kérdésünkre megerősítette, hogy egy hónap múlva, vagyis május 4-én kezdődnének az érettségik az írásbeli magyarérettségivel, majd folytatódnak a matematikával. Ezt a koronavírus miatti járványhelyzet azonban felülírhatja. Sárközi Márta azt mondta, több forgatókönyv létezik az érettségi vizsgák megtartására, és a biztonságos lebonyolítás módjáról még húsvét (április 12.) előtt beszámolnak. 


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email