22_03_29_erdmost_nincskep

Bevásárló raktárat hozott létre a hivatal

22_03_29_erdmost_nincskep

Bevásárló raktárat hozott létre a hivatal

A gyorsabb ügyintézés és kiszállítás érdekében bevásárló raktárat hozott létre az önkormányzat a Szepes Gyula Művelődési Központ egyik helyiségében. A teremben alapvető élelmiszerek, tisztálkodási szerek és a mindennapi élethez szükséges eszközök találhatóak meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érden élő nyugdíjasokat segítik azzal, hogy a szociális ágazat munkatársai és az önkormányzat dolgozói bevásárolnak az idősebb korosztály számára, hogy ne kelljen az utcára kimenniük a járvány ideje alatt. Annak érdekében, hogy a szépkorúak minél hamarabb megkapják a szükséges árut, a város egy bevásárlóraktárat üzemeltet a művelődési központban. 

A helyiséget tartós élelmiszerrel, higiéniai termékekkel töltötték fel, hogy ne kelljen minden egyes hívást követően boltba menni. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy az idősek felhívják a 06-80-204-949-es telefonszámot és elmondják mire van szükségük. A hivatal humán irodájának dolgozói elmondják, hogy mennyibe fog kerülni a csomag, majd házhoz viszik azt és átveszik a pénzt. 

Az ingyenesen hívható zöldszámon egyébként nemcsak bevásárlást lehet kérni, hanem csekkbefizetést, gyógyszer kiváltást, vagy akár ház körüli segítséget is. 


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email