22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: kétszer vezetett a 5 Stars, de nem jött össze a bravúr

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: kétszer vezetett a 5 Stars, de nem jött össze a bravúr

1-0-ra és 2-1-re is vezetett a Magyar Kupa címvédője és az NB I éllovasa, az MVFC Berettyóújfalu ellen a futsal Magyar Kupa elődöntőjében a 5 Stars Érdi VSE, amelynek nem sikerült a bravúr, a hajdúságiak 6-3-as győzelemmel jutottak döntőbe.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az NB I-es Aramis SE kiejtése után két csoportriválist, a Tihanyi FC-t és a Hidegkút SC-t is búcsúztatta a Magyar Kupában az NB II Nyugati csoportjában szereplő 5 Stars Érdi VSE, amely a sorozat elődöntőjében az első osztály listavezetője, az MVFC Berettyóújfalu ellen lépett pályára a döntőbe jutásért a szombathelyi Arena Savariában.

A teher nélkül, felszabadultan játszó Varga László által irányított érdi csapatban a Kajdy Tamást pótló Kertész Ferenc a délelőtt folyamán – Bozsoki Imrével egyetemben – még az Érdi VSE nagypályás NB III-as csapatában vívott felkészülési mérkőzést a Dunaújváros PASE ellen.

A Berettyó elleni elődöntőt jól kezdte a 5 Stars, hiszen már a második percben Gáspár Tibor révén vezetett, de ez még egy percig sem tartott, miután Harmati Tamás góljával gyorsan egyenlített az NB I-es rivális.

Az érdiek azonban nem adták könnyen magukat, bő negyedóra után Horváth Tamás találatával ismét vezettek és érdi előnnyel vonultak pihenőre a felek.

A fordulás után magasabb sebességi fokozatba kapcsolt az MVFC: a 25. percben Gál István egyenlített, majd egy perc leforgása alatt Sidnei kétszer is eredményes volt (2-4).

A 33. percben Kertész Bence góljával ismét zárkóztak az érdiek, ám a meccs hajrájában Gál és Sidnei is betalált, a Berettyóújfalu pedig 6-3-as győzelemmel esélyeshez méltóan jutott döntőbe, melyen a Veszprémet 4-0-ra legyőző Haladással vív meg.

Férfi futsal Magyar Kupa, elődöntő
Futsal Veszprém-Haladás VSE 0-4
5 Stars Érdi VSE-MVFC Berettyóújfalu 3-6 (2-1)
5 Stars Érdi VSE: Kertész F. – Horváth T., Gáspár T., Bozsoki, Kajdy Z.
Csere: Gonda, Miskei, Szabó I., Kertész B., Bíró B., Garamszegi, H. Zováthi, Zsidi, Török T.
Vezetőedző: Varga László
Gól: Gáspár T. (2. perc), Horváth T. (16. p.), Kertész B. (33. p.), ill. Harmati (2. p.), Gál I. (25., 38. p.), Sidnei (25., 26., 39. p.)

 

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email