22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – november 30. – december 1.

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – november 30. – december 1.

Szombaton megkezdi szereplését a magyar női kézilabda-válogatott a Japánban rendezendő világbajnokságon, két napon át rendezik meg immáron hetedik alkalommal az Aquatic-CEWE Kupát, 019 utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára az Érdi VSE a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

KÉZILABDA
Szombaton megkezdi szereplését a magyar női kézilabda-válogatott a Japánban rendezendő világbajnokságon. A három érdi játékossal, Kiss Nikolettel, Szabó Laurával és Tóth Gabriellával a keretében pályára lépő nemzeti együttes elsőként Kazahsztánnal csap össze magyar idő szerint délelőtt 10 órától.

VÍZILABDA
A 2006-os korosztályú fiú gyermek Budapest-bajnokságban a Budapesti Honvéd-Érd az FTC-Telekom II.-vel mérkőzik meg a III. Kerületi TVE uszodájában. A szombati utánpótlás vízilabda mérkőzés 13 óra 45 perckor kezdődik. Aznap az érdi serdülők is medencébe szállnak: 15 órától a Nyéki Imre Uszodában meccselnek a Vasas SC-vel.

SZINKRONÚSZÁS
Két napon át rendezik meg immáron hetedik alkalommal az Aquatic-CEWE Kupát. Az Érd Arénában tartandó szinkronúszó verseny szombaton és vasárnap is délelőtt 9 óra 30 perckor kezdődik, azonban amíg előbbi napon 14 óra körül zárul eredményhirdetéssel, addig a másnapi események körülbelül 18 óráig tartanak.

LABDARÚGÁS
2019 utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára az Érdi VSE a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában. A 17. forduló hazai találkozóján a Sárvár FC-t fogadja Limperger Zsolt alakulata. A bajnoki vasárnap 13 órakor kezdődik az Ercsi úti sporttelepen. Az őszi szezon záró összecsapása előtt a házigazda érdiek első helyen állnak a tabellán 36 ponttal, míg a vendég sárváriak tizenegyedikek 18 ponttal.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email