22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hazai pályán zárja az évet az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hazai pályán zárja az évet az Érdi VSE

Az NB  III Nyugati csoportjának 17. fordulójában, december elsején, 13 órakor 2019-ben utoljára lép pályára a listavezető Érdi VSE, amely a Sárvár FC-t látja vendégül az Ercsi úton, azaz Kertész Ferencéknek meg van a lehetősége, hogy saját szurkolóinktól támogatva szépen vonuljanak téli szünetre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Az előző fordulóban alaposan meglepte a sereghajtó Hévíz SK az Érdi VSE-t, amely már őszi bajnokként kapott ki 1–0-ra, azonban a kilencmeccses veretlenségi széria után Koós Gáborék kettőzött erővel vágnak neki az év utolsó találkozójának.

A Sárvár eddig igencsak hullámzóan teljesít, a bajnokság folyamán négy győzelem mellett hat-hat döntetlent és vereséget könyvelt el. Bojan Lazic legénysége úgy tűnik, az évad végére szépen kiegyenesedett, hiszen a III. kerülettől, a Nagykanizsától és a Mosonmagyaróvártól elszenvedett egygólos vereségek után az elmúlt hetekben szorgosan nekiálltak a pontgyűjtésnek. Előbb a BKV vendégeként nyertek 2–0-ra, majd a Balatonlelle ellen hazai pályán értek el egy 2–2-es döntetlent, legutóbb pedig a VLS Veszprémet gyűrték le ugyancsak hazai pályán 1–0-ra. Ezzel a Vas megyeiek jelenleg tizennégy lőtt és tizenkilenc kapott góllal, tizennyolc megszerzett ponttal a tabella tizenegyedik helyét foglalják el.

A két csapat legutóbb a bajnokság második fordulójában találkozott egymással Sárváron, akkor az érdiek Koós Gábor és Kollega Krisztián révén már az első játékrészben két góllal megléptek, majd a fordulás után ugyan nagy erőket mozgósított a házigazda a szépítésért, ehelyett az érdiektől Mojzer György állította be a 3–0-s vendégsikert.

Ezt megelőzően az előző idényben Érden 1–1-es döntetlen, Sárváron 2–1-es hazai győzelem született. Ezelőtt pedig a 2016/2017-es idényben csaptak össze a felek, előbb az Érdi VSE hazai környezetben 5–0-ra, majd Sárváron 3–1-re nyert.

Azonban nem lesz egyszerű dolga a hazaiaknak, hiszen Limperger Zsolt számos meghatározó játékosára sem számíthat az évzáró találkozón.

– Azoknak a játékosoknak kell most megmutatniuk magukat, akik az elmúlt időszakban kevesebb játéklehetőséget kaptak, hogy nem véletlenül vannak Érden és nem véletlenül a keret tagjai. De nem szeretném az összes nyomást rájuk gyakorolni.

Ezt a meccset csak csapatként tudjuk megnyerni egy roppant masszív Sárvár ellen.

Nem szabad kiindulni a nyári mérkőzésből, az egy teljesen más meccs volt (lásd.: Hévíz elleni mérkőzés), ott ugyan nyertünk három nullra, de de ez más meccs lesz, így fontos lesz, hogy az “újak” hogyan szállnak be a meccsbe, ez is lehet a döntő tényező – fejtette ki várakozásait az Érdi VSE vezetőedzője, Limperger Zsolt.

A december elsején, 13 órakor kezdődő Érdi VSE–Sárvár FC találkozót Erdélyi Bence vezeti, segítői Dobos Dávid és Zsákai Milán lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 17. forduló
12.01., 13.00:
Érdi VSE–Sárvár FC

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email