22_03_29_erdmost_nincskep

Ifjúsági önkormányzati választás: bemutatjuk a VMG jelöltjeit

22_03_29_erdmost_nincskep

Ifjúsági önkormányzati választás: bemutatjuk a VMG jelöltjeit

Szeptember 27-én újra diákpolgármestert és képviselő-testületet választhatnak az érdi középiskolások. Az ÉrdMost bemutatja a négy érdi középiskola diákpolgármester-, illetve diákképviselő-jelöltjeit.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Járvás Máté Kerecsen, a Vörösmarty diákpolgármester-jelöltje

Születése óta Százhalombattán él, de jó élményekkel és új barátokkal gazdagodott a VMG-ben. Az érdi középiskolában matematika szakra jár, jövőre a matek fakultációt veszi fel és ebből a tantárgyból szeretne emelt szintű érettségit tenni. Mint ahogy azt lapunknak elmondta, később is ezzel akar majd foglalkozni, pénzügyi vonalon szeretne elhelyezkedni. A programok szervezése és a közösségépítés már a gimnázium első heteiben érdekelni kezdték. – A Vörösmartyban nagyon jó a közösség, olyan itt, mintha egy kis család lennénk. Már a gólyatáborban érdekelni kezdett a diákönkormányzati tagok munkája, akik minden elsőssel nagyon kedvesek voltak. Később én is csatlakoztam a diákönkormányzathoz, szeretek részt venni a rendezvények szervezésében, iskola után is szívesen töltöm az időmet a sulitársaimmal – tudtuk meg Kerecsentől, aki azt is hozzátette, hogy az egyik barátja lett a kampányfőnöke, a körülötte lévők és szülei is támogatják az előtte álló kihívásban. Kerecsen különben korábban hobbi szinten bokszolt, illetve édesapja hatására – aki egy természetjáró egyesület elnöke – sok időt tölt a természetben. Az idei nyarat diákmunkával töltötte, de jutott idő a pihenésre is. A diákpolgármester-jelöltnek van már tapasztalata rendezvényszervezésben, ugyanis a diákönkormányzat tagjaként rendszeresen részt vesz a gólyatábor szervezésében, illetve a DÖK-ös karácsonyok, csapatépítő programok megrendezésében. – Fodor Enikő volt a legfőbb motiváló erő abban, hogy én is jelentkezzek diákpolgármester-jelöltnek, ő keresett meg azzal, hogy nem indulnék-e a választáson. Enikő már tapasztaltan beszélt az előttem álló feladatokról és a nehézségekről is – tette hozzá Kerecsen, aki szeretné erősíteni a helyi diákközösséget, de kíváncsi arra is, milyen közösséget sikerül kiépíteni a diákképviselők között.

A VMG diákképviselő-jelöltjei:

Baccilieri Laura

Baccilieri Laura vagyok, a VMG 10. osztályos tanulója. Iskolám diákönkormányzatában is aktív tag vagyok. Ezért gondolom úgy, hogy az ifjúsági önkormányzatnak is hasznos tagja lennék, ezzel személyesen segítve a diákokat ebben a tanévben. Szavazzatok rám és a VMG-s iskolatársaimra a szeptember 27-ei választáson!

Gyöngyössy Bagaván Bálint

Gyöngyössy Bagaván Bálint vagyok, a VMG 10. osztályos tanulója. A DÖK-nek köszönhetően sok élményt szereztem, és hasonló pozitívumokat szeretnék alkotni minden érdi diáknak. Bár nem vagyok érdi lakos minden energiámat bele fogom fektetni abba, hogy az Ifjúsági Önkormányzat hasznos tagja legyek!

Juhász Zsolt

Juhász Zsolt vagyok, VMG 10. osztályos tanulója. Az iskolai DÖK-nek köszönhetően sok-sok tapasztalatot és élményt szereztem, és ezt a tudást szeretném kamatoztatni Ifjúsági Önkormányzatban is mint képviselő. Szavazz rám szeptember 27.-én, hogy csapahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgmal tervezett programjainkat megvalósítsuk!!! 

Megyeri-Kiss Réka

A nevem Megyeri-Kiss Réka, és az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban most kezdtem második évemet, biológia tagozaton. Segítő tagja vagyok iskolám diákönkormányzatának. Szeretném a középiskolások érdeklődését felkelteni a természet iránt. Örülnék neki, ha a négy középiskola tanulói jobban megismernék egymást, ezért szívesen szerepet vállalnék a közös kirándulások szervezésében, de ehhez a Te szavazatodra is szükség van.

Török Regina

Török Regina vagyok, a VMG 10. osztályos tanulója. Iskolámban a diákönkormányzat aktív tagja vagyok. Szeretek programokat szervezni, és megvalósítani, jobbá tenni a diákság életét. Pont ezért jelentkeztem, mint képviselő az Ifjúsági Önkormányzatba. Szavazz rám, és csapahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgra a szeptember 27.-i választáson!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email