22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: története egyik legsikeresebb évén van túl a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: története egyik legsikeresebb évén van túl a Delta

Története egyik legsikeresebb évén van túl a Delta RSE Érd. A röplabdaklub szakvezetése az NB II-es felnőtt női csapattal közösen tartotta ünnepi évzáróját az egyik helyi étteremben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szurkolók már hozzászokhattak, hogy zömében narancsszínű és Deltás feliratú szerelésben látják kedvenceiket, ezúttal azonban szép ruhába öltöztek, hogy méltón búcsúztassák a versenyszezont. Az egyik érdi étteremben a sportegyesület szakmai stábja az NB II-es felnőtt női csapat társaságában idézte fel az elmúlt hónapok legfontosabb történéseit.

Ami a konkrét eredményeket illeti, a mini kupa kiemelt kategóriáját megnyerte Czidor Dániel csapata, a Közép-magyarországi Regionális Bajnokságban címvédéssel lett újra bajnok a Delta a felnőtt és az U15-ös mezőnyben is, emellett az országos gyermek bajnokságban és az országos szupermini kupán is bronzérmes lett a klub.

Az NB II-es csapat részéről Végh Angéla csapatkapitány értékelte a szezont, amelyben huszonhárom mérkőzésen tíz győzelmet és tizenhárom vereséget ért el a gárda, megszerezve a Közép csoport negyedik helyét.

Az ünnepi rendezvényen a klub vezetése elbúcsúzott Bartosné Moskál Krisztinától, aki 2008 óta segítette a szakmai fejlődést utánpótlás edzőként, mostantól azonban a munka helyett a magánéletére szeretne több energiát fordítani.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email