22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: Veretlenül hazai pályán

22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: Veretlenül hazai pályán

A Delta RSE Érd serdülő lány, illetve ifjúsági fiú csapata is minden mérkőzését megnyerte a hétvégi, hazai környezetben lejátszott országos bajnoki fordulója alkalmával.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szombaton a Delta RSE Érd fiúcsapata a dr. Tarnawa Ferdinánd U19 Országos Ifjúsági Bajnokságban lépett pályára. A Vörösmarty Gimnáziumban rendezett – hazai szempontból zárófordulóban – helyosztón a 16-19. helyekért küzdöttek a felek. A 2018/2019-es kiírásban újoncként szereplő érdi tigrisek először a Pénzügyőr SE Debrecennel csaptak össze, mely találkozót három szoros szettben nyerték 3:0 arányban. Egy meccs szünet után a PTE-PEAC várt a az érdiekre, amellyel ugyan szintén izgalmasnak mondható játékrészeket vívtak, de ezúttal is nyertek 3:0-ra.

Eredmények:
Pénzügyőr SE Debrecen–Delta RSE Érd 0:3 (–23, –22, –23)
Delta RSE Érd–PTE-PEAC 3:0 (27, 18, 20)

A csapat tagjai: Gál Kevin, Horváth Máté, Selmeczi Manó, Nagy Varjas Balázs, Csáki Levente, Somkuti Márton, Kállai Kende, Farkas Csaba, Cservenek Ábel Márton. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta. Másodedző: Hopkáné Wolf Rita.

A két sikerrel eldőlt, hogy a Delta RSE Érd végez a tizenhatodik pozícióban az idei OIB-ben.

A lányok vasárnap röplabdáztak szintén a Vörösmartyban, méghozzá a Szalayné Sebők Éva U17 Országos Serdülő Bajnokságban. A mérkőzéseket az I. osztály 17-20. helyeiért rendezték. Az érdi lányok kezdésként a TFSE Budait, majd a székesfehérvári Fésüs Röplabda Akadémiát, végül pedig a TRSE-t győzték le 3:0-ra.

Eredmények: 
TFSE Budai–Delta RSE Érd 0:3 (–7, –10, –17)
Delta RSE Érd–Fésüs Röplabda Akadémia 3:0 (20, 11, 9)
TRSE–Delta RSE Érd 0:3 (–21, –14, –19)

A csapat tagjai: Veress Anna, Tankó Réka Mária, Sövényi Noa, Molnár Emese, Kun Stefánia Flóra, Kovács Emma Flóra, Bódi Kitti, Petró Bettina, Balázs Sára Katalin, Kisérdi Anna. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta. Másodedző: Hopkáné Wolf Rita.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email