22_03_29_erdmost_nincskep

Up röpi: megvédte régiós bajnoki címét a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Up röpi: megvédte régiós bajnoki címét a Delta

2018 után 2019-ben is a Delta RSE Érd nyerte a lány röplabda Közép-magyarországi Regionális Bajnokságot az U15-ös korosztályban. A tigrisek szombaton és vasárnap is minden mérkőzést győzelemmel zártak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A régiós bajnokság utolsó hétvégéjén a Delta RSE Érd NB II-ben is szerepelt játékosai először itthon, a Bolyai iskolában léptek pályára. Hopkáné Wolf Rita és Dérfalvi Bettina tanítványai a budakeszi Prohászka Gimnázium ellen 3:1-re, a Gödöllő „B” ellen pedig 3:0 arányban nyertek szombaton. Másnap Szentendrén volt jelenése a címvédő gárdának, amely ezúttal is szépen teljesített. Előbb a házigazda Dunakanyart 3:0-ra múlta felül, majd a döntőnek is beillő Gödöllő „A” elleni összecsapáson 3:1-es diadalt aratott. 

– Legutóbb kikaptunk a gödöllőiektől 3:2-re. A lányok nagyon akartak és ez kis feszültséget keltett köztük a pályán, de sikerült rendet tenni a fejekben és ez meghozta gyümölcsét, hiszen 3:1 arányban nyertek és ezzel a bajnoki cím is Érden maradt – értékelt a siker után Hopkáné Wolf Rita edző.

A győztes csapat tagjai: Veress Anna, Kun Stefánia, Tankó Réka, Bódi Kitti, Bozóki Janka, Antal Enikő, Kékesi Emese, Balázs Sára, Kőhalmi Zsófi, Dénes Enikő, Bertalan Laura, Kisérdi Anna, Fodor Dorka, Ujvárosi Boglárka. Edzők: Hopkáné Wolf Rita, Dérfalvi Bettina.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email