22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: a harmadik negyedben jött a holtpont

22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: a harmadik negyedben jött a holtpont

Vereséget szenvedett a Közgáz SC és DSK/A otthonában a BKG-VMG DSE férfi kosárlabda csapata. Az NB II Közép B-csoportjának 20. fordulójában a nagyszünetig tartotta a lépést ellenfelével az érdi csapat, de végül 93–67-re kikapott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mindössze nyolc játékossal állt ki a Közgáz SC ellen a BKG-VMG DSE, amelyet betegségek is sújtanak, ennek ellenére az első negyedben csupán négy ponttal vezetett az éllovas, amely ellen a második játékrészt meg is nyerték a nagyot küzdő érdiek.

Az első félidőben húsz pontot szerző játékos-edzőt, Valaczkay Gábort azonban a harmadik játékrészben kikapcsolta a házigazda, amely feljavuló támadásainak és védekezésének köszönhetően huszonnégy ponttal, 35–11-re nyerte ezt az etapot, így a záró tíz percre eldőlt a meccs.

Az utolsó negyedet így hiába nyerték meg az érdiek egy ponttal, 93–67-es vereséget szenvedtek a listavezető Közgáz otthonában.

A BKG-VMG DSE ennek ellenére tizedik a tabellán, s legközelebb, március 10-én, vasárnap 16 órától a hatodik helyezett MAFC-Csepel ellen javíthat.

Férfi kosárlabda NB II, Közép B-csoport, 20. forduló
Közgáz SC és DSK/A–BKG-VMG DSE 93–67 (23–19, 21–22, 35–11, 14–15)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email