22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – február 9-10.

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – február 9-10.

Az év egyik legfontosabb mérkőzésén lép pályára az ÉRD. Ötödik edzőmeccsüket játszák a labdarúgók, az éllovashoz látogatnak a röpisek, kosárlabda rangadót rendeznek a VMG-ben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

KÉZILABDA
A Magyar Kupa négyes döntőjéért lép pályára február 9-én, szombaton 18 órától hazai környezetben az ÉRD női kézilabda csapata, amely a Kisvárda Master Good SE-t fogadja. Részletek ide kattintva!

Női kézilabda Magyar Kupa, 5. forduló, az elődöntőbe jutásért
02.09., 18.00:
ÉRD–Kisvárda Master Good SE

LABDARÚGÁS
Az ötödik edzőmeccs! Február 9-én, 12 órától ismét hazai pályán, az Ercsi úti Sporttelep centerpályáján játszik az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata. Limperger Zsolték ötödik felkészülési találkozójukon a szintén harmadosztályú, de a Keleti csoportban szereplő Jászberényi FC-t fogadják, amely harmadik helyen vonult téli pihenőre a pontvadászatban. Emellett az Érdi VSE idén is megrendezi a Vitkó Béla Emléktornát a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában. A hétcsapatos viadalon ezúttal az U13-as korosztály méreti meg magát. A házigazdák mellett az FTC, az ESMTK, a Szent István SE, a Szigethalom, a Tárnok, a Százhalombattai VUK SE vesz részt a kupán.

Felkészülési mérkőzés
02.09., 12.00:
Érdi VSE–Jászberényi FC

Vitkó Béla Emléktorna
02.10., 08.00-16.00, Batthyány Sportiskolai Általános Iskola

RÖPLABDA
A listavezető Tatabányai RSE vendégeként lép pályára a Delta RSE Érd felnőtt női röplabda csapata. Az NB II Közép csoportjának rájátszásában a TRSE kiválóan szerepel, hiszen előbb a Pécsi Horvát Iskolát, majd az alapszakaszt megnyerő PTE-PEAC-ot is legyőzte, amellyel utóbbit letaszította a tabella éléről.

Női röplabda NB II, Közép csoport
02.09., 15.00:
TRSE–Delta RSE Érd

KOSÁRLABDA
Kiélezett meccs lesz! A tabella kilencedik helyén kilenc győzelemmel és hét vereséggel álló TF-BP SE-t fogadja a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában a BKG-VMG DSE férfi kosárlabda csapata az NB II Közép B-csoportjának 18. fordulójában. A hazaiak 7–9-es győzelmi mutatóval, a pontvadászat tizenegyedik helyéről várják a rangadót, amellyel akár egy helyet előre is léphetnek, s megelőzhetik testvércsapatukat, a BKG DSE-Szigetszentmiklóst is.

Férfi kosárlabda NB II, Közép B-csoport, 18. forduló
02.10., 16.00:
BKG-VMG DSE–TF-BP SE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email