22_03_29_erdmost_nincskep

Üzenet a tappancsban

22_03_29_erdmost_nincskep

Üzenet a tappancsban

Közös óévbúcsúztató játékra hívnak az Érdi Civil Állatmentők minden érdit és tárnokit. Akik szeretnének csatlakozni a játékhoz, azt kérik, hogy tegyenek ki december 31-én reggel egy tappancsot a házuk vagy kerítésük utcáról is jól látható részére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Ezen a keserédes szilveszteren szeretnénk egy kis vidámságot csempészni az estétekbe. Az adventi számjátékból kiindulva itt is az a lényeg, hogy legyen mit keresni, csak állatos verzióban,” írják az Érdi Civil Állatmentők a közösségi oldalukon. 

A tappancsot kitevőknek december 30. este 8 óráig ki kell írniuk a közösségi oldalra, hogy melyik utcában lehet keresni másnap náluk a tappancsot. Fontos, hogy csak az utca nevét írják ki. A kitett tappancsoknak jól láthatónak kell lennie, mint írják, lehet matrica, üveg rajz, de lehetőleg kivilágított legyen, az észrevehetőség miatt.

Azoknak pedig, akik az utcanév ismeretében tappancskeresésre indulnak, egy, szintén tappancs formájú papírra írt újévi kívánságot, üzenetet kell hagyniuk annál a háznál, ahol megtalálták a tappancsot. 

A játékhoz az Érdi Civil Állatmentők közösségi oldalán lehet csatlakozni, és ugyanide lehet 31-én este 9 órától feltölteni a képeket, amiket a házakra kirakott tappancsokról készítettünk.

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email