22_03_29_erdmost_nincskep

Tarol az ötödik hullám a Romicsban

22_03_29_erdmost_nincskep

Tarol az ötödik hullám a Romicsban

Az ötödik hullám minden eddiginél nagyobb létszámban érinti a Romics csapattagokat is, csak ma reggel 3 orvos tájékoztatott arról, hogy betegség miatt rendelését nem tudja megtartani, jónéhány szakdolgozónk sem tudott munkába állni - írja Bárány Zsolt főigazgató a Romics közösségi oldalán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bárány Zsolt, a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény főigazgatója kiemeli, hogy szerencsére senki nincs súlyos állapotban, hiszen kivétel nélkül mindenki háromszor oltott.

Alapelvként említi: „Orvos akadályoztatása esetén a rendelés bizonyosan elmarad. Szakdolgozó megbetegedése esetén igyekszünk a rendelést nem lemondani.”

Az elmaradó rendelésekre időponttal rendelkezőket 3 dolgozó hívja szünet nélkül annak érdekében, hogy feleslegesen ne fáradjanak be az intézménybe, valamint, hogy új időpontot egyeztessenek.

Ettől függetlenül Bárány Zsolt arra kéri a pácienseket, hogy jelen helyzetben a Romicsba indulás előtt – ha van rá lehetőségük – mindenképpen vessenek egy pillantást az intézmény honlapján a felkeresni kívánt rendelésre, hiszen a helyzet egyik pillanatról a másikra változhat.

https://www.erdirendelo.hu/index.php/hu/rendelesek

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email