22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: hibátlan hétvége a Deltától

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: hibátlan hétvége a Deltától

Hibátlan hétvégéje volt az érdi tigriseknek, hiszen a Delta RSE Érd mind a négy bajnokiját megnyerte, miután az U19-esek Hajdúböszörményben, az U15-ösök pedig hazai pályán dupláztak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Delta RSE Érd U19-es együttese Hajdúböszörményben lépett pályára a másodosztály kelet B-csoportjában, ahol előbb három sima szettben győzte le az Újfehértói SK-t, majd három szorosabb játszmában győzte le a házigazdákat.

U19, Torma Ágnes Országos Ifjúsági Bajnokság, II. osztály, Kelet B-csoport, Hajdúböszörmény: 
Újfehértói SK–Delta RSE Érd 0:3 (16, 8, 15)
Hajdúböszörményi TE–Delta RSE Érd 0:3 (20, 21, 11)
Delta RSE Érd: Bertalan L., Gyüre, Dénes E., Budaházy, Dabóczi, Kiss D., Kovács S., Kisérdi. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

Mint Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző fogalmazott, „kicsit álmosan kezdtünk, de hamar megtaláltuk a ritmusunkat. Nehezítette a helyzetünket, hogy feladó nélkül léptünk pályára, így a két liberónak kellett beugrania ebbe a szerepkörbe. Dicséretükre legyen mondva, jól megoldották a feladatukat. A második mérkőzést szétszórtan kezdtük és az első két játszmában emiatt szorosan alakult az eredmény. A harmadik szettben érkeztünk meg erre a mérkőzésre. Ennek ellenére örülök, hogy győzelemmel térhetünk haza!”

Az érdi tigrisek U15-ös együttese a Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokában fogadta a KSE kék csapatát és a Veszprémet a másodosztály nyugati csoportjában. Hopkáné Wolf Rita tanítványai a Kertvárosi SE-t és a Veszprémet is három szettben múlták felül.

U15, Dr. Kotsis Attiláné Országos Gyermek Bajnokság, II. osztály, Nyugati csoport, alapszakasz, Érd:
Delta RSE Érd–Kertvárosi SE kék 3:0 (-16, -7, -10)
Delta RSE Érd–Veszprém Volley 3:0 (-14, -21, -14)
Delta RSE Érd: Kas, Madari-Tóth, Rizmajer, Zahorszki, Dulka, Vincze M., Gattyán, Katona A., Nagy H., Ürögi, Bódi B., Kovács B. Vezetőedző: Hopkáné Wolf Rita

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email