22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: otthon bukott rangadót a 5 Stars

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: otthon bukott rangadót a 5 Stars

Nagy küzdelemben szenvedett 1–0-s vereséget a futsal NB II Nyugati csoport alsóházi rájátszásának 8. fordulójában a 5 Stars Érdi VSE. A tartalékos, 7 játékossal kiálló házigazda a hajrában lőtt Lőrinczy Soma-góllal kapott ki a Budapesti Atlétikai Klubtól az ÉRD Arénában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A futsal NB II alsóházi rájátszásnak tabelláján 10 ponttal 5., kieső helyen álló 5 Stars Érdi VSE az őt 1 ponttal és 1 hellyel megelőző Budapesti Atlétikai Klubot fogadta a 8. fordulóban, az ÉRD Arénában.

Varga László ezúttal 7 játékosára számíthatott, a 5 Stars kapuját pedig az a Haála Kada Iván védte, aki eddig mezőnyben játszott, igaz, a Ceglédi VSE NB III-as nagypályás csapatában szintén kapusként szerepel.

Kellettek is Haála védései az első percekben, amely után a BAK egy szerencsétlen mozdulat miatt elvesztette játékos-edző csapatkapitányát, Kántor Barnabást.

Ez egy kissé megfoghatta a vendégeket, mert a következő percekben Faragó Bálint révén többször is előnybe kerülhetett volna a házigazda.

A játékrész második felében viszont hiába álltak át öt a négy elleni játékra az érdiek, a BAK volt veszélyesebb, amelytől Németh Gábor Bálint, Pellei Gábor és Lőrinczy Soma is többször megszerezhette volna a mérkőzés első gólját.

A félidei gól nélküli döntetlen után a második játékrészben is inkább a vendégeknek voltak helyzeteik, akik Pető Ottó révén kapufáig is jutottak.

Igaz, nem sokkal később a 5 Stars is előnybe kerülhetett volna, de egy jobboldali szöglet után H. Zováthi Bendegúz hibázott ígéretes helyzetben.

Az utolsó 5 percre fordulva viszont már nem bírta tartani a fővárosiakat a 5 Stars, és a BAK Lőrinczy Soma lövése után a 36. percben szerzett vezetést (0–1).

A hajrában pedig a BAK előnyét megőrizte és nagy lépést tett az NB II-ben maradás felé, hiszen 3 mérkőzéssel a bajnokság vége előtt négypontos előnybe került a 5 Starsszal szemben.

Férfi futsal NB II, Nyugati csoport, alsóházi rájátszás, 8. forduló
5 Stars Érdi VSE–Budapesti Atlétikai Klub 0–1 (0–0)
Gól: Lőrinczy (36. perc)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email