22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: fordulatos győzelemmel kezdte a rájátszást a 5 Stars

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: fordulatos győzelemmel kezdte a rájátszást a 5 Stars

Hazai pályán fordulatos mérkőzést nyert meg 6-4-re a PTE-PEAC ellen hazai környezetben, az ÉRD Aréna zárt kapui mögött a 5 Stars Érdi VSE a futsal NB II Nyugati csoport alsóházi rájátszásának első fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az alapszakaszban tizedik helyen végző 5 Stars Érdi VSE három, a nyolcadikként záró pécsiek öt pontot hoztak az alsóházi rájátszásba, így valamelyest a baranyaiak voltak kedvezőbb helyzetben, pláne úgy, hogy Varga László mindössze hat játékosára számíthatott.

A rangadót a PTE-PEAC kezdte jobban, hiszen a 9. percben Lacza Soma révén került előnybe, de ezt Mészáros András hamar kiegyenlítette. A pécsiektől Nagy Norbert ugyan ismét betalált a 16. percben, de egy perccel később Kertész Bence góljával ismét döntetlen volt az állás (2-2).

A térfélcsere után bár Vénosz Soma révén a PTE-PEAC harmadszor is megszerezte a vezetést, de a 31. és 33. perc között Bozsoki Imre, Kertész Bence és H. Zováthi Bendegúz is betalált kétgólosra növelve a 5 Stars előnyét (5-3).

A vendégek Vénosz révén ugyan visszajöttek egy gólra, az utolsó percben H. Zováthi Bendegúz alakította ki a 5 Stars 6-4-es győzelmét.

A futsal NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszását március 29-én, ugyancsak hazai környezetben, a Tihanyi FC ellen folytatják az érdiek.

Futsal NB II, Nyugati csoport, alsóházi rájátszás, 1. forduló
5 Star Érdi VSE-PTE-PEAC-BBuild&Trade 6-4 (2-2)
Gól: Mészáros Á. Sz. (11. perc), Kertész B. (17., 32. p.), Bozsoki (31. p.), H. Zováthi (33., 39. p.), ill. Lacza S. (9. p.), Nagy N. (16. p.), Vénosz (27., 35. p.)

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email