22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: drámai végjátékban ikszelt a 5 Stars

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: drámai végjátékban ikszelt a 5 Stars

Ismét fordulatos mérkőzést játszott a futsal NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában a 5 Stars Érdi VSE. Varga László együttese bár még az utolsó percben is vezetett a Tihany ellen, végül 4–4-es döntetlennel végzett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem várt könnyű feladat a 5 Stars Érdi VSE-re az alsóházi rájátszás második körében. Az alapszakaszt tizedik helyen záró érdiek ugyanis a felsőházról épphogy lemaradó, hetedik helyezett Tihanyi FC-t fogadták az ÉRD Aréna zárt kapui mögött.

Varga László együttese ugyan a 4. percben H. Zováthi Bendegúz révén megszerezte a vezetést, de a 14. percre Csernay Dávid duplájával fordítottak a Balaton-partiak. Igaz, a szünetre 2–2-es döntetlennel vonultak a felek, hiszen a 17. percben Kertész Bence egyenlített.

A második félidő szinte vendég góllal kezdődött, miután a 21. percben Póta Balázs vette be Kertész Ferenc kapuját.

Az érdieknek azonban innen is volt visszaút, hiszen az utolsó tíz percre fordulva Pintér Olivér egyenlített, majd az utolsó percben testvére, Pintér Dominik góljával már a hazaiak vezettek (4–3).

A győzelemnek mégsem örülhettek, miután az utolsó pillanatokban Póta egymaga második góljával állította be a 4–4-es végeredményt.

A 5 Stars legközelebb április 9-én lép pályára, amikor a budaörsi Aramis Futsalcsarnokban játszik a Budapesti Atlétikai Klubbal.

Férfi futsal NB II, Nyugati csoport, alsóházi rájátszás, 2. forduló
5 Stars Érdi VSE–Tihanyi FC 4–4 (2–2)
Gól: H. Zováthi (4. perc), Kertész B. (17. p.), Pintér O. (29. p.), Pintér D. (40. p.), ill. Csernay (11., 14. p.), Póta (21., 40. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email