22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „Az fog játszani, aki egészséges” – Limperger

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „Az fog játszani, aki egészséges” – Limperger

Október 17-én, 13 órától a Balatonfüredi FC vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Újabb nehéz mérkőzés vár Limperger Zsolt együttesére, hiszen az elmúlt négy mérkőzésén vereséget szenvedő érdiek a tabellán már előttük álló Balatonfüredi FC vendégeként próbálnak meg javítani.

Bár az elmúlt hetekben sok esetben az eredmény mellett a játékkal sem lehetett elégedett a vezetőedző, szinte mindegyik mérkőzés apróságokon úszott el az érdieknek, akik Győrben, az ETO Akadémiától 1–0-ra, a Soprontól a végén pontszerzésért támadva 2–0-ra, a Pápától fordulatos meccsen 2–1-re kaptak ki, legutóbb a Tatabányától is úgy szenvedtek 2–0-s vereséget, hogy az első félidőben ők álltak közelebb a vezetéshez.

Igaz, legutóbb legalább már több játékos visszatért sérüléséből, de Kollega Krisztián és Bozsoki Imre is megsérült az előző fordulóban, így Limperger Zsoltnak ismét módosítania kell csapatán, miközben korábban Kalmár Domonkos, Molnár Dániel és Kovács Botond is megsérült és többen az elmúlt hetekben nem százszázalékos állapotban léptek pályára.

„Lövésem sincs, milyen mérkőzésre számíthatunk, mert azt sem tudom, hogy állunk fel, három, négy vagy öt védővel, azt sem tudjuk, hány bevethető játékosunk lesz, szóval jelen pillanatban az fog játszani, aki egészséges. Hogy ez mire lesz elég, az csak vasárnap fog kiderülni”

– fejtette ki Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A Balatonfüredi FC is hasonlóan vegyesen szerepel, mint az érdiek, hiszen eddigi 11 fellépésén 4-4 győzelem és vereség, illetve 3 döntetlen a mérlege, 15 pontjával pedig kilencedik a tabellán. Borgulya István együttese is sok arcát mutatta már meg, hiszen a Sopront például 5–2-re legyőzte, ellenben a sereghajtó Andráshida vendégeként gólzáporos, 5–3-as pofonba szaladt bele. Hazai pályán a Kelentől (2–3) és a Tatabányától (1–2) vereséget szenvedett, az ETO Akadémiával és a Komárommal 1–1-es döntetlent játszott, míg a Kaposvárt és a Nagykanizsát is 1–0-ra győzte le. Idegenben is vegyes képet fest a Veszprém megyeiek mérlege, hiszen eddigi négy mérkőzésükből kettőt veszítettek el, az andráshidai mellett a BVSC-Zugló vendégeként 3–0-ra, egyet nyertek meg Pápán 1–0-ra, legutóbb pedig gól nélküli döntetlent játszott a Mol Fehérvár FC II vendégeként.

Az előző idényben Balatonfüreden és Érden is 1–1-es döntetlennel végeztek a felek, azt megelőzően legutóbb a 2015/16-os szezonban találkoztak, amikor a fürediek sereghajtóként búcsúztak a harmadosztálytól. Akkor az érdiek Balatonfüreden 3–0-ra nyertek, míg az érdi visszavágóra előbb nem érkezett meg az ellenfél, a pótolt meccsen pedig 2–2-es döntetlen született.

Az október 17-én, 13 órakor kezdődő Balatonfüredi FC–Érdi VSE mérkőzést Bana Gergely vezeti, segítői Perák András és Szabó Levente László lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 12. forduló
10.17., 13.00:
 Balatonfüredi FC–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email