22_03_29_erdmost_nincskep

Átlag 19 kilométert futottak az érdiek

22_03_29_erdmost_nincskep

Átlag 19 kilométert futottak az érdiek

47 érdi összesen 899 313 métert futott a finn kezdeményezésű Yours Truly futáson, azaz egy futó átlagosan 19 134 métert tett meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Már korábban beszámoltunk róla, hogy a vasárnap esti adatok szerint az élen állt Érd az addig regisztrált futók és megtett méterek kategóriájában is, de az adatokat folyamatosan töltötték fel a résztvevők.

Érd 47 futója összesen 899 313 métert tett meg, mellyel második helyen végzett a 86 futót megmozgató és 1258 kilométert teljesítő Esztergom mögött, de megelőzve az 57 indulóval közel 800 kilométert teljesítő püspökladányiakat.

A legtöbbet Varga Szilvia futotta Érden, aki 52 kilométert tett a közösbe 5 óra 25 perc alatt.

Az 50 kilométeres távot Kelemen Anett 5 óra 14 perc és 48 másodperc alatt teljesítette, ezzel ebben a kategóriában országosan a tizenegyedik leggyorsabb futó lett, a negyedik leggyorsabb nő.

Heten futottak 50 és 25 kilométer közötti távot, míg „féltávot”, azaz 25 kilométert nyolc érdi teljesített, míg további harmincan 21 és 3 kilométer közötti távot tettek a „közösbe”.

Az Érden szervezett Yours Truly futás azonban nem véletlenül mozgatta meg a helyi futóközösséget, hiszen a kijelölt útvonal mentén hűtőmágnesek várták őket meglepetés gyanánt.

 

Mint Muk Andrástól, a BSI érdi futónagykövetétől megtudtuk, terveik szerint február 28-án tartják meg a Yours Truly újabb felvonását, ahol a januárihoz hasonlóan mindenkinek egyénileg, vagy kis csoportban kell teljesítenie az általa kitűzött távot.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email