22_03_29_erdmost_nincskep

Zúgjon ma is az érdi főtéren: HAJRÁ MAGYAROK!

22_03_29_erdmost_nincskep

Zúgjon ma is az érdi főtéren: HAJRÁ MAGYAROK!

Ma Franciaország ellen folytatja a szereplését az Európa-bajnokságon a magyar válogatott, a mieink ellenfele Franciaország lesz. A franciák az első körben 1-0-ra verték a németeket, mi sajnos a Portugáloktól kaptunk 3-0-ra. Az érdi főtéren ma ismét együtt szurkolhatunk!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az első fordulóban a Puskás Arénában volt egyedül tele a stadion, ahol földöntúli volt a hangulat szokás szerint, akárcsak a találkozó előtt a stadion környékén és a szurkolói vonulásnál is, de Érden se okoztunk szégyent, a főére

A csoportkörös meccseket együtt szurkolhatják végig a focirajongók a Múzeum sétányon, a Bar coffee melletti ledfalnál. Pénteken és szombaton három mérkőzést, vasárnap kettőt követhetünk figyelemmel. A szurkolás mellett szavazni is lehet az EB nyertesére.

Az Érdi IFÖ játékra hív minden focirajongót: szavazni lehet arra, hogy ki nyeri az EB-t, és a helyesen tippelők között 30 darab 5000 Ft értékű az érdi Centrál Borházba szóló utalványt sorsolnak majd ki a fiatalok. A szavazatokat a meccsközvetítés alatt lehet leadni.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email