22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: Partics Péter bronzérmes Veresegyházon

22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: Partics Péter bronzérmes Veresegyházon

Harmadik helyen végzett az 55 versenyzőt felvonultató mezőnyben a Danubius RSC érdi párbajtőrözője, Partics Péter a XII. Veresegyház Kupa felnőtt B-kategóriás viadalon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Danubius RSC hét felnőtt versenyzője indult a versenyen, akik közül György Attila és Tóth Andor a veteránok között is részt vett.

A legjobban Partics Péter szerepelt, aki hétfős csoportjában mind a hat meccsét megnyerte, így a 64-es főtábla első körében erőnyerő volt, a 32 között az Alba Régiás Tárkányi Zsombort verte, aztán két debreceni vívót, Kormos Leventént és Szodoray-Parádi Hunort legyőzve jutott elődöntőbe. A négy között viszont nem bírt az ugyancsak Alba Régiás Kovács Gergellyel, aki később a teljes versenyt megnyerte, így Partics a dobogó legalsó fokára állhatott.

Partics mellett a Danubiusból Nagy Balázs 24., György Attila 27., Karácsony Ábel 34., Tóth Andor 35., Veres Máté 37., Fazio-Zalányi Zoltán pedig 44. lett. A két veterán korosztályban is induló érdi közül György Attila hatodik, Tóth Andor hetedik helyen végzett.

XII. Veresegyház Kupa, felnőtt B-kategóriás férfi párbajtőr
felnőtt

3. Partics Péter
24. Nagy Balázs
27. György Attila
34. Karácsony Ábel
35. Tóth Andor
37. Veres Máté
44. Fazio-Zalányi Zoltán
veterán (felnőttben elért eredmény alapján)
6. György Attila
7. Tóth Andor

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email