22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: Magyar Kupán járt a Danubius

22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: Magyar Kupán járt a Danubius

Hétvégén Tatán rendezték a párbajtőrvívók Magyar Kupa-küzdelmeinek második fordulóját, ahol az érdi központú regionális klub, a Danubius RSC nyolc párbajtőrözője lépett pástra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A férfiak egyéni küzdelmeiben a legjobban Karácsony Ábel szerepelt, aki a csoportkört négy győzelemmel és egy vereséggel tudta le. A főtábla második körében, a 64 között azonban BVSC-s ellenfelétől vereséget szenvedett, így 34. helyen zárt. Az érdiek közül Nagy Balázs 72., Németh Dávid 85., Fazio-Zalányi Zoltán 97. lett a 117 indulót felvonultató mezőnyben.

A nőknél egyéniben két érdi ragadott tőrt, Csomós Flóra a három sikerrel és két vereséggel teljesített csoportkör után a 64 között is nyert egy meccset, de a 32 között kikapott, ezáltal 28. helyen végzett. A még csak utánpótláskorú Hajdu Laura Nóra 78. helyen végzett.

Csapatban is mindkét nemnél elindult a Danubius RSC. A férfiaknál az érdi kvartett a PTE-PEAC legyőzése mellett az Alba Régia Vívó Akadémiától és az OMS-Tatától vereséget szenvedett, így tizedik lett, míg a nőknél – Csomós és Hajdu mellett Füleki Bernadett és Gajdán Zsófia volt az érdi csapat tagja – a Danubius a BVSC-től és a Szolnoki Sportiskolától kikapott, de a Debreceni Sportiskolát legyőzte, így hetedik helyen zárt.

Magyar Kupa, 2. forduló, Tata
Férfi párbajtőr egyéni
34.
Karácsony Ábel
72. Nagy Balázs
85. Németh Dávid
97. Fazio-Zalányi Zoltán
Női párbajtőr egyéni
28.
Csomós Flóra
78. Hajdu Laura Nóra
Férfi párbajtőr csapat
10.
Danubius RSC (Fazio-Zalányi Zoltán, Karácsony Ábel, Nagy Balázs, Németh Dávid)
Női párbajtőr csapat
7.
Danubius RSC (Csomós Flóra, Füleki Bernadett, Gajdán Zsófia, Hajdu Laura Nóra)

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email