22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: három érem Bajáról

22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: három érem Bajáról

Csomós Flóra a felnőtt női párbajtőrözők között aranyérmet, Hajdu Laura Nóra a serdülők között, Partics Péter a felnőtt férfiaknál bronzérmet szerzett a bajai szabadidős vívóversenyen, a dr. Pósta Sándor Emlékversenyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Torna Club tizenkét vívója lépett pástra a bajai rendezésű dr. Pósta Sándor Emlékversenyen, ahol a felnőtteknél öt ÉTC-s párbajtőröző mérette meg magát, közülük Partics Péter a nyolcvan résztvevőt felvonultató felnőtt férfiak mezőnyében az előkelő, harmadik helyet szerezte meg. A szakosztályvezető, Ujjady Árpád is megmérette magát, s a tizenharmadik helyet szerezte meg. Továbbá Németh Dávid a 40., a még serdülőkorú Regőnyei Máté 67., Fazio-Zalányi Zoltán a 73. lett. Utóbbi két vívó azonban a serdülőknél is elindult, s a tizenhatodik, illetve a 29. helyeket szerezték meg. Mellettük még Urbán Balázs tizenharmadik, Veres Máté tizennegyedik lett.

A felnőtt nőknél Csomós Flóra nyerte meg a 41 párbajtőrözőt felvonultató kategóriát, míg Babits Boglárka nyolcadikként zárt.

A serdülő lányoknál is jutott egy érem az Érdi Torna Clubnak, miután Hajdu Laura Nóra bronzérmet szerzett, mellette Kukla Enikő tizenharmadik, Horváth Gréta tizenötödik helyen végzett.

Eredmények, Dr. Pósta Sándor Emlékverseny, Baja
Felnőtt férfi párbajtőr

Partics Péter – 3.
Ujjady Árpád – 13.
Németh Dávid – 40.
Regőnyei Máté – 67.
Fazio-Zalányi Zoltán – 73.
Felnőtt női párbajtőr
Csomós Flóra – 1.
Babits Boglárka – 8.
Serdülő férfi párbajtőr
Urbán Balázs – 13.
Veres Máté – 14.
Fazio-Zalányi Zoltán – 16.
Regőnyei Máté – 29.
Serdülő női párbajtőr
Hajdu Laura Nóra – 3.
Kukla Enikő – 13.
Horváth Gréta – 15.
 

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email