22_03_29_erdmost_nincskep

Vissza kell vágni!

22_03_29_erdmost_nincskep

Vissza kell vágni!

Az NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában az Érdi VSE az FC Nagykanizsa vendégeként lép pályára november 4-én, 13.30-tól. A mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítik!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tavaly az FC Nagykanizsa vendégeként búcsúzott a Magyar Kupától az Érdi VSE NB III-as együttese, amely a hétközi, NB II-es Monor elleni továbbjutás után épp ahhoz a harmadosztályba idén feljutó Nagykanizsához látogat, amely ellen az előző kiírásban tavaly 3–2-es vereséggel esett ki az MK-ból. Tehát lesz miért visszavágniuk Kertész Ferencéknek, akik önbizalomtól duzzadva utazhatnak a zalaiakhoz, hiszen az elmúlt hétvégén a bajnokságban remek játékkal győzték le 3–0-ra a Pápai Perutz FC-t, míg az NB II-es Monort is sikerült kiejteni a Magyar Kupából. Igaz, hogy az érdiek lábában 210 perc játék is van, tehát vélhetően fáradtabbak lesznek, mint a múlt héten Székesfehérváron, a MOL Vidi FC II vendégeként 3–1-re nyerő kanizsaiak.

Barna László együttese egyébként ígéretesen kezdte a szezont, hiszen hat forduló után az FC Ajka és az érdiek mögött a tabella harmadik helyén is állt szeptember elején, azóta viszont négy nyeretlen mérkőzés után tudtak nyerni múlt héten Fejér megyében, így a hetedik helyet foglalják el a tabellán.

– Fontos lesz, hogy hogyan sikerül a regeneráció ebben a néhány napban, mert azért 120 perc benne van a lábakban egy NB II-es csapat ellen. Ráadásul még egy többórás út is vár ránk, ezeket lehet negatív dolgoknak felírni, viszont benne van mindenkiben, hogy tavaly egy olyan meccsen kaptunk ki, ahol továbbjutást érdemeltünk volna. De a legfontosabb, hogy maradjunk hűek ahhoz a játékhoz, amit képviselünk, ha ez meglesz, akkor a győzelem is meglesz! – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A november 4-én, 13.30-tól kezdődő mérkőzést Derdák Marcell vezeti, segítői Bognár László és Nagy Viktor lesznek. A mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítik!

NB III, Nyugati csoport, 13. forduló
11.04., 13.30:
FC Nagykanizsa–Érdi VSE
 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email