22_03_29_erdmost_nincskep

Virtuális programok a könyvtárban

22_03_29_erdmost_nincskep

Virtuális programok a könyvtárban

Online játékokkal, programokkal várja a Csuka Zoltán Városi Könyvtár az olvasókat, érdeklődőket. Mivel a könyvtárosok otthonról dolgoznak, a hosszabbítást nem tudják megoldani, de a zárva tartás ideje alatt nem számolnak fel késedelmi díjat – mondta el Nida Judit igazgatóhelyettes.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ettől a héttől, azaz március 23-ától otthon dolgoznak a Csuka Zoltán Városi Könyvtár munkatársai.  Mivel a könyvtári rendszerrel nem tudnak kapcsolatba lépni, így a könyvek hosszabbítását nem tudják megoldani. A rendkívüli időszakban nem számolnak fel késedelmi díjat – hangsúlyozta az Érdi Televíziónak Nida Judit igazgatóhelyettes.

A könyvtár már a múlt héten sem nyitott ki; a munkatársak selejteztek, komolyabb raktárrendezést hajtottak végre, és nagyon sok szervezési munkát is lebonyolítottak.

A könyvtári rendezvények ugyan szünetelnek, de online programokkal most is meglepik az olvasókat. Bővebb információkat a városi könyvtárak közösségi oldalain, illetve a honlapjukon találnak az érdeklődők. A munkatársak egy megelepetés-játékkal is készültek – tette hozzá Nida Judit. 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email