22_03_29_erdmost_nincskep

Veresegyházi vívóérmek

22_03_29_erdmost_nincskep

Veresegyházi vívóérmek

Két ezüstérmet szerzett a veresegyházi szabadidős felnőtt és gyermek versenyről az Érdi Torna Club vívó szakosztálya, amely a felnőtt Magyar Kupában is érdekelt volt a mögöttünk hagyott hétvégén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Veresegyházon egy, a magyar ranglistába nem számító, ám kiváló felkészülést nyújtó versenyen voltak érdekeltek az ÉTC vívói. A rangos, szinte a magyar mezőny felét felvonultató megmérettetésen a gyermek korosztályban Csók Kincső, míg a felnőttek között Partics Péter ezüstéremig menetelt.

A hétvégén emellett a Gerevich Sportcsarnokban rendezték a felnőttek Magyar Kupa-küzdelmeinek első fordulóját, ahol a teljes magyar válogatott mellett olyan versenyzők is pástra léptek, mint Imre Géza, olimpiai ezüstérmes, világbajnok vívó.

Az ÉTC-t igen fiatal, jobbára utánpótláskorú versenyzők képviselték, illetve az egy éve Érden edző, januártól már az ÉTC-t is erősítő, jelenleg a Hiper SE színeiben versenyző Nagy Balázs, aki bravúros teljesítményt ért el azzal, hogy a legjobb tizenhat közé jutott (tizenharmadik lett), melyhez elengedhetetlen érdemei voltak edzőjének, Kukla Miklósnak is.

A női párbajtőrözők között az egyébként serdülőkorú Kiss Emma, két junior, Babits Boglárka és Kas Gyöngyvér, valamint a felnőtt Csomós Flóra volt érdekelt, közülük a legjobban Kas Gyöngyvér és Csomós Flóra teljesített, akik az 55. és 61. helyen zártak, míg Babits és Kiss egyaránt a 84. helyen végzett.

A női csapatversenyben az érdiek teljesítették az elvárást és a legjobb nyolc közé jutottak, ahol bár nagyot küzdöttek, de a helyosztókra elfáradtak, így nyolcadik helyen zártak.
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email