22_03_29_erdmost_nincskep

Vasárnap nyit az ÉRD Aréna uszodája!

22_03_29_erdmost_nincskep

Vasárnap nyit az ÉRD Aréna uszodája!

Május 2-án, 8 órakor újra kinyit a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára az ÉRD Aréna uszodája – olvasható a létesítmény közösségi oldalán, ahol hangsúlyozzák, hogy a házirend fontos szabályokkal egészült ki.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára május 2-án, 8 órától ismét látogatható az ÉRD Aréna uszodája.

Beszámoltak arról is, a megváltott bérleteket a zárvatartás idejével auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan meghosszabbították.

A létesítmény házirendje azonban fontos szabályokkal egészült ki, melyet kérnek, hogy belépés előtt olvassanak el és betartására fokozottan figyeljenek a látogatók saját maguk és egymás védelme érdekében.

Azt kérik, belépéskor készítsék elő személyazonosságot igazoló igazolványukat és a védettségi igazolványukat.

A folyosókon és az öltözőkben maszk viselése ajánlott – emelik ki.

Az ÉRD Aréna házirendjének kiegészítése (forrás: erdarena.hu):

  1. A járványhelyzetre való tekintettel létesítményünk uszodájában – a biztonságos üzemeltetés feltételeit betartva – a vendégek létszámának maximalizálása szükséges, ezért a belépők számát korlátozzuk. Amennyiben a maximalizált vendégszámot elérjük, a belépést visszautasítjuk. Kérjük, indulás előtt telefonon tájékozódjon az aktuális létszámról.
  2. Létesítményünk kizárólag egészségesen látogatható. Ha a következő tünetek bármelyikét észleli magán: láz, köhögés, torokfájdalom, izom- ízületi fájdalom, hasmenés, gyengeség és/vagy ha a szokásoshoz képest levertebb, fáradékonyabb, NEM tartózkodhat a Létesítményben.
  3. A folyosókon és az öltözőkben a maszk viselése erősen ajánlott!
  4. A létesítmény egész területén kötelező betartani a 1,5 méteres védőtávolságot, melyet a bejárattól a recepcióig padlómatrica jelez. A medencében 2 méteres védőtávolságot kell tartani.
  5. Az öltözőkben egyszerre maximum 8 fő tartózkodhat!
  6. A tusoló és lábmosó használata medencébe lépés előtt és a kijövetelt követően is (utózuhany) KÖTELEZŐ!
  7. A leginkább érintett területek (pld.: kilincs, kapaszkodók, öltözőpadok) fertőtlenítéséről folyamatosan gondoskodunk. Ettől függetlenül kérjük hozzon magával kézfertőtlenítőt, vagy használja a recepción kihelyezettet és időszakonként (pld. fél óránként /óránként) törölje át a kezét.
  8. Ahogy a létesítményben, úgy a medencetérben is kénytelenek vagyunk maximalizálni az ott tartózkodók létszámát, egy főre legalább négy négyzetméternyi (4 m2) vízfelületnek kell jutnia. A medencéket csak úszásra szabad használni!
  9. A szaunában egyszerre maximum 3 fő, és a szaunapihenő maximum 2 fő tartózkodhat. A versenymedencében 166 fő, az oktatómedencében 25 fő és a merülőmedencében 1 fő tartózkodhat egyidejűleg.
  10. Kérjük, részesítsék előnyben a bankkártyával történő fizetést.
  11. Az uszoda látogatása kizárólag saját felelősségre történhet! A belépésre való jogosultságot a 194/2021. (IV.26.) kormányrendelet szabályozza.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email