22_03_29_erdmost_nincskep

Változik a piac látogathatósága

22_03_29_erdmost_nincskep

Változik a piac látogathatósága

6 és 7 óra között csak és kizárólag a 65 éven felüliek, 7 és 13 óra között viszont bárki látogathatja az érdi piacot – jelentette be a változásokat Szűcs Gábor alpolgármester az Érd FM 101.3-nak adott interjújában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„A piac régi, viszont új rendelkezések, szabályok vannak” – kezdte Szűcs Gábor. „Nyitvatartási rend tekintetében

az érdi piac 6 és 13 óra között van nyitva szombatonként. 6 és 7 óra közötti idősávban kizárólag 65 éven felüliek mehetnek be a piac területére vásárolni, 7 órától 13 óráig kortól függetlenül pedig bárki látogathatja”

– jelentette be a piac látogathatóságának változásait az alpolgármester, aki megköszönte a lakosságnak, hogy zökkenőmentes volt az újranyitás.

„Minden védekező intézkedést megtettünk és a piac kezelője, az ÉKFI is megtett. Azt gondolom, már

teljes biztonsággal igénybe tudják venni a vásárlók a piac szolgáltatásait”

– fogalmazott Szűcs Gábor, aki felhívta a lakosság figyelmét rá, hogy az egész piac területén, sorban álláskor és vásárláskor is kötelező a szájmaszk használata és a másfél méteres védőtávolság megtartása is.

Az alpolgármester kitért rá, a közterület-felügyelők, a polgárőrök és a piacfelügyelők is fokozottan vannak jelen a piacon. Megjegyezte, a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlásának megfelelően a piacon egyszerre tartózkodók száma is korlátozva van. Szűcs Gábor emlékeztetett arra is, hogy a piac több pontján ki vannak helyezve fertőtlenítőszerek, melyet a látogatók is használhatnak.

„Elég dinamikusan működik a vásárlás és a vásárlók is célzottan mennek be, aszerint, miket akarnak beszerezni, utána pedig el is hagyják a piac területét” – fejtette ki tapasztalatait Szűcs Gábor, aki az újranyitás óta mindkét alkalommal nyitástól kezdődően kint volt a piacon.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email