22_03_29_erdmost_nincskep

Útlezáró elemekkel az illegális hulladéklerakók ellen

22_03_29_erdmost_nincskep

Útlezáró elemekkel az illegális hulladéklerakók ellen

Tájékoztató táblákkal és útlezáró elemekkel szeretné megakadályozni az illegális hulladéklerakást a 7-es út melletti, tavasszal megtisztított területen az Érdi Környezetvédő Egyesület. Az eszközöket a Tisztítsuk meg az országot! pályázat keretén belül vásárolták, és napokon belül kihelyezik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Három érdi civil szervezet közel tizenötmillió forint támogatást nyert el a Tisztítsuk meg az országot! pályázaton. Ennek részeként március 7-én az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület (ÉRDKöVE) három helyszínen számolta fel az illegális hulladékot – többek közt a 7-es úthoz közeli területen.

A hulladékmentesítés mellett a megelőzés is fontos célként jelent meg a projektben, és a támogató lehetőséget biztosított arra, hogy eszközöket is beszerezhessünk ezt elérendő. Ennek köszönhetően a napokban kihelyezésre kerülnek tájékoztató táblák, és olyan útelzáró elemek a helyszínekre, melyek a figyelemfelhívás mellett törekednek a hulladékelhagyó tevékenység megakadályozására is tájékoztatott az ÉRDKöVE a közösségi oldalán.

 

Bővebben a projektről itt, itt és itt írtunk.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email