22_03_29_erdmost_nincskep

Úszás: a hatodik legjobbak!

22_03_29_erdmost_nincskep

Úszás: a hatodik legjobbak!

Hatodik helyen zárta az országos bajnokságok összesített pontversenyét az Érdi Úszó Sport Kft., amely tavalyhoz képest egy helyet visszacsúszva végzett az egyesületek rangsorában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Öt évvel ezelőtt még a legjobb húsz között sem jegyezték az Érdi Úszó Sport Kft.-t az egyesületek összesített rangsorában, ám az elmúlt évek jelentős fejlődésének és a kiugró nemzetközi és hazai teljesítményeknek köszönhetően Kovács Benedekék minden évben előrébb végeztek a hazai rangsorban. Ez a tendencia idén ugyan megtört, hiszen Barócsai Petra kihagyta a százhalombattai rövidpályás országos bajnokságot, míg Milák Kristóf immár a Budapesti Honvéd SE színeiben gyűjtötte az érmeket.

A 102 egyesületet felvonultató országos rangsorra így sem panaszkodhatnak Magó Gáborék, miután kilenc kategória közül hétben érdekeltek voltak, s 3740 pontot elérve a Győri Úszó SE, a BVSC-Zugló, az Egri Úszó Klub, a Kőbánya SC és a Szegedi Úszó Egylet mögött a hatodik helyen zártak, megelőzve olyan műhelyeket, mint a Budafóka, a Darnyi Tamás SC, a Hódmezővásárhelyi SUVC, a Vasas, az FTC vagy az UTE.

Az érdiek a felnőtt ob-n 1540, az ifin 1344, a serdülőn 42, a gyermeken 474, a cápa országos bajnokságon pedig 15 pontot szereztek, amelyek mellé még a rövidpályán elért 325 egység került, így zárták a pontversenyt az ötödik helyen (pedig a top tízben az érdiek mellett csupán a listát megnyerő győriek nem voltak érdekeltek a hosszútávú és nyíltvízi úszásban).

A 2018. évi országos bajnokságok összesített pontversenyének részletei ide kattintva tekinthetőek meg.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email