22_03_29_erdmost_nincskep

Úszás: Ángyán bronzzal kezdett Belgrádban

22_03_29_erdmost_nincskep

Úszás: Ángyán bronzzal kezdett Belgrádban

Harmadik helyen végzett 200 méter vegyesen a Belgrádban zajló, nyolc nemzetet felvonultató serdülő úszóversenyen az Érdi Vízisport Kft. válogatott úszója, Ángyán Máté.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A július 28. és 31. között Debrecenben rendezendő serdülő országos bajnokság előtt a magyar korosztályos válogatott Belgrádban vesz részt a nyolc közép-európai országot felvonultató nemzetközi versenyen, ahol az Érdi Vízisport Kft. serdülő válogatott tehetsége, Ángyán Máté három versenyszámban érdekelt.

Magó Gábor tanítványa a viadal első napján 200 méter vegyesen állt rajtkőre, ahol a délelőtti előfutamban még elmaradt egyéni csúcsától, de így is negyedik legjobb idővel döntőzhetett (2:13,81).

Aztán a fináléban már sikerült megjavítania a tavaly decemberi, kaposvári felnőtt országos bajnokságon úszott egyéni csúcsát és 2:10,22-es idővel honfitársa, Kováts Alex és a svájci Julien Niederberger mögött végzett harmadik helyen.

Mint Ángyán a verseny előtt az Érd Tv-nek elmondta, Belgrádba elsősorban egyéni csúcs közeli eredményt szeretne elérni, hiszen a szerb fővárosba „munkából” érkezett, de az ifi ob-n sok idő benne maradt, így a mostani egyéni csúcs egy jó előjel a serdülő országos bajnokság előtt.

Ángyán Máté a belgrádi versenyen még 400 méter vegyesen és 200 méter pillangón száll vízbe.

A verseny eredményei ide kattintva érhetőek el!

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email