22_03_29_erdmost_nincskep

Újra oltópont lesz Százhalombattán

22_03_29_erdmost_nincskep

Újra oltópont lesz Százhalombattán

Április 22-25-ig újra oltópont lesz Százhalombattán. Az önkormányzat az elsők között jelentkezett a Pest Megyei Oltási Munkacsoportnál, hogy minden tárgyi eszközt és humán erőforrást megad ahhoz, hogy a városban is legyen oltópont kialakítva – tájékoztatott Vezér Mihály polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Munkacsoport döntése alapján március 18-tól március 21-ig oltópont működhetett Százhalombattán, amely időszak alatt 864 fő 60 év feletti battai lakost és a környező településen élőket oltottak be a szakorvosok Pfizer vakcinával. 5 hét eltelte után az első körben beoltott 864 fő megkapja a második oltását. Az oltópont ugyanazon a helyszínen, az Egészségügyi Intézményben, a volt röntgen rendelés helyén (az egynapos sebészet mellett) került kialakításra. (Bejárat hátul, a parkoló felől.)

A háziorvosok folyamatosan végzik az oltásokat, – az oltóponttól függetlenül – ezen a hétvégén is oltanak. Minden regisztrált battai lakos figyelje a regisztráció során megadott telefon és e-mail elérhetőségeit, mert ezek valamelyikén fogják behívni oltásra. Az oltási program gördülékenysége, gyorsasága érdekében az e-mailben kapott oltási értesítésre azonnali választ várnak a háziorvosok.

Az önkormányzat továbbra is minden technikai segítséget megad ahhoz, hogy az oltási program zavartalanul, gyorsan és problémamentesen haladjon városban.  Az oltások központi menetrend szerint szervezetten zajlanak, azt befolyásolni, előre hozni sem az önkormányzat, sem a háziorvosok nem tudják.     

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email