22_03_29_erdmost_nincskep

„Tudatos felkészüléssel az autista emberekért” címmel kisfilm készült

22_03_29_erdmost_nincskep

„Tudatos felkészüléssel az autista emberekért” címmel kisfilm készült

Az érdi Szikra Tehetséggondozó Egyesület munkatársai is átvehették a „Tudatos felkészüléssel az autista emberekért” díjat, melyet az NFSZK Nonprofit Kft. MONTÁZS projektben megvalósuló szakmai támogató programokban való aktív munkájuk elismeréseként kaptak. A

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ErdMost.hu is megírta, hogy az érdi Szikra Tehetséggondozó Egyesület munkatársai is átvehették a „Tudatos felkészüléssel az autista emberekért” díjat, melyet az NFSZK Nonprofit Kft. MONTÁZS projektben megvalósuló szakmai támogató programokban való aktív munkájuk elismeréseként kaptak. Most a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ is beszámolt róla közösségi oldalán.

A fejlesztőközpont célja, hogy az Érden és környékén élő autizmusban érintett családok számára közösséget formáljon. Az autizmus spektrum zavarral élő gyermekek fejlesztése, az atipikus gyermekek tehetséggondozása mellett kiemelt figyelmet fordítanak a szülők támogatására is. Az érintett szülők számára segítő klubot működtetnek, ahol szükség szerint szakemberek támogatását is igénybe vehetik.

A gyermekek fejlesztése egyénileg és kiscsoportos foglalkozások keretén belül történik, részükre HRG úszás, lovasterápia, jóga, Kyokushin karate is szerepel a programok között.

Tekintsék meg a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ „Tudatos felkészüléssel az autista emberekért” címmel készült kisfilmjét!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email