22_03_29_erdmost_nincskep

Tömeges oltás lesz a hétvégén

22_03_29_erdmost_nincskep

Tömeges oltás lesz a hétvégén

Tömegesen oltják március 6-7-én a 60 év alatti krónikus betegeket– jelentette be Dömötör Csaba államtitkár. Erre a célra fordítják a napokban érkező 74 ezer adag AstraZeneca vakcinát. Az érintettek a hét második felében kapnak sms-t arról, hogy melyik oltóponton várják őket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tömegesen oltják március 6-7-én a 60 év alatti krónikus betegeket– jelentette be közösségi oldalán Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Facebook-bejegyzésében az államtitkár azt írta: 74 ezer adag AstraZeneca vakcina érkezik a kórházi oltópontokra a következő napokban, segítségükkel a 60 év alatti, krónikus betegek kaphatják meg az oltást.

Az érintettek a hét második felében sms-ben kapnak értesítést arról, melyik, a lakóhelyükhöz közel eső oltóponton várják őket. Több száz ilyen helyszín lesz az országban – tudatta Dömötör Csaba.

A kormány gyorsítana az oltások ütemén. Erről itt írtunk bővebben.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email