22_03_29_erdmost_nincskep

A Tolmács utcába költözik a Medi-Radiopharma Kft.

22_03_29_erdmost_nincskep

A Tolmács utcába költözik a Medi-Radiopharma Kft.

Csőzikék minden ravaszkodása ellenére az érdi nagyállomás melletti területre költözik a Medi-Radiopharma Kft. - közölte T. Mészáros András, az Érdi Fidesz elnöke sajtótájékoztatóján. Azt nem fejtette ki, pontosan hogy érti ezt, mindenesetre hónapokkal ezelőtt a polgármester üdvözölte a beruházást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Online sajtótájékoztatót tartott pénteken T. Mészáros András, aki arról beszélt, hogy a Tolmács utcába költözik a nukleáris medicina területén tevékenykedő Medi-Radiopharma Kft. Azt mondta, Csőzik László polgármester ravaszkodása ellenére történik mindez. „Érdi Gyurcsányéknak” nevezte a városvezetést és azt mondta, hazudnak reggel,délben, este. Hozzátette, a Medi-Radiopharma Kft. Aradszki András támogatásával maradt Érden. 

A családi vállalkozást egyébként januárban mutatta be az Érdi Újság. A cikkben a polgármester is megszólalt és üdvözölte, hogy Érden bővül a cég. 

Csőzik László hangsúlyozta: „A város közössége és polgármestere számára a legnagyobb öröm az, ha helyi cégek növelik a kapacitásukat, eszközölnek beruházásokat a városban. Most ez történik; Érd egyik legnagyobb adófizetője, egyben leginnovatívabb családi vállalkozása bővül. A Medi-Radiopharma, amely a Szamos utcából a Tolmács utcába, a régi MÉH-telep helyére költözik, nagyon korszerű, gyógyszeripari termékeket gyártó, de egyáltalán nem környezetszennyező üzem. Működése a Szamos utcában sem okozott gondot, és az új helyén sem fog, zajhatással nem jár, és panasz sem érkezett a cégre. Nagy esély van arra, hogy ez az érdi középvállalkozás nagyvállalkozássá lép elő. Az önkormányzat támogatja, koordinálja a cég költözését, és természetesen nagyon odafigyelünk a Tolmács utcában élők érdekeire is. A Medi-Radiopharma vezetése is a lakosság rendelkezésére áll, ha bármilyen aggály merülne fel a környéken élőkben”.

Csőzik László polgármester reagált a T. Mészáros András sajtótájékoztatóján elhangzottakra, IDE kattintva olvashatja el. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email