22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: „Tökéletes felkészülés volt a csapatbajnoki előtt”

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: „Tökéletes felkészülés volt a csapatbajnoki előtt”

Az Érdi VSE hat tollaslabdázója vett részt a ceglédi rendezésű Péter András Emlékversenyen, ahol a felnőtt első- és másodosztályban is megmérethették magukat a fiatalok. Az érdiek összesen egy arany-, illetve két-két ezüst- és bronzéremmel zárták a viadalt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A játékos-edző Kőrösi Ágnes mellett csupán a nemrég Érdre igazoló Orbán Gábor volt felnőtt a Péter András Emlékversenyen, ahol még négy utánpótláskorú versenyzővel mérették meg magukat az érdiek, hiszen Harmos Márton, Kis-Kasza Miklós, Schvirján Zsófia és Zsarnai Marcell is elindult.

Az első osztályban Kőrösi Ágnes vegyespárosban és női párosban volt érdekelt. Előbbiben oldalán Kis-Kasza Miklóssal a döntőig meneteltek, ahol női párostársáéktól, Gonda Danielláéktól szenvedtek háromszettes vereséget. Női párosban viszont a Gonda – Kőrösi kettős könnyed győzelmeket aratva gyűjtötte be az aranyérmet.

A másodosztályban Kőrösi Zsarnai Marcellel indult vegyespárosban, ahol szintén a döntőben szenvedték el első és egyetlen vereségüket, így ezüstérmet szereztek, megelőzve a bronzérmesként záró Orbán Gábor–Schvirján Zsófia kettőst.

Egyéniben a másodosztályú küzdelmekben Harmos Márton a dobogó legalsó fokára állhatott.

„Rutinszerzés céljából indultunk, hiszen októberben a felnőtt csapatbajnokságon fogunk játszani. Szerettem volna, ha megtapasztalnának egy más közeget, amiben eddig nem volt részük. Hogy megmutathassák, mit is tudnak a nagyok között – kezdte értékelését az egy arany- és két ezüstérmet szerző játékos-edző, Kőrösi Ágnes. – Egy arany-, két ezüst- és két bronzérmet sikerült elhoznunk. Harmos Márton a férfi egyéni elődöntőjére fizikálisan és fejben is elfáradt, ezért is kaphatott ki három szoros szettben, de végig oroszlánként küzdött. A csapatbajnokság előtt egy új felállást is kipróbáltunk Orbán Gábor és Schvirján Zsófia vegyespárosával, akik harmadik helyen zártak. Ugyanebben a kategóriában Zsarnai Marcellel az oldalamon a második helyet szereztük meg. De talán, amit legjobban kiemelnék az az elsőosztályú vegyespárosban elért második helyünk Kis-Kasza Miklóssal, ugyanis én titkon nagyon vártam, mikor indulhatunk együtt ebben a számban, hiszen nagyon tehetségesnek tarhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg és kíváncsi voltam, mit tudunk ebből kihozni. Magyarország legjobb női vegyespáros játékosától kaptunk ki. Harmadik szett 20:20-nál sajnos a rutin meg az évek győzött a túloldalon, de nagyon büszke vagyok. Úgy gondolom, ez egy tökéletes felkészülés volt a csapatbajnoki előtt, s a fejemben már meg is vannak a lehetséges felállási formák” – tekintett előre arra a z október végi harmadosztályú csapatbajnokira Kőrösi Ágnes, ahol az Érdi VSE első ízben méreti meg magát, s – reális – célként a másodosztályba jutást határozták meg, hogy néhány éven belül már az élvonalban bizonyíthassanak a tehetséges érdi tollaslabdázók.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email