22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: simán nyerték a csb első fordulóját az érdiek

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: simán nyerték a csb első fordulóját az érdiek

Először indult el az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya a csapatbajnokságon. A 2020/21-es idény harmadosztályú küzdelmein a Közép-csoportban szereplő érdiek tizenötből tizennégy meccsüket megnyerték!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi VSE nyolc versenyzője, a Bugyenszki Adrienn, Györgylőrincz Krisztina, Harmos Márton, Kis-Kasza Miklós, Kőrös Ágnes, Orbán Gábor, Schvirján Zsófia és Zsarnai Marcell alkotta csapat utazott Veszprémbe, a harmadosztályú csapatbajnokság első fordulójára. A csb-re első ízben nevező egyesület könnyedén nyerte meg a fordulót, hiszen mindhárom ellenfelét simán legyőzte.

Az érdiek először a Talentum SE második csapatát verték 5:0-ra, majd ugyanilyen arányban a MAFC II-t is legyőzték. Az egyetlen vesztes mérkőzés a Veszprémi TSE ellen volt, de ezt az összecsapást is 4:1-es sikerrel abszolválta az Érdi VSE.

 –Teljes mértékben meg vagyok elégedve a csapattal, és örülök, hogy nekivágtunk ennek a közös kis kalandnak, ha lehet így nevezni. Mindenki jól játszott, egy meccset leszámítva szinte veretlenül hagyhattuk el a veszprémi csarnokot. A fejemben már összeállt a kép, hogyan is készülünk a következő tavaszi fordulóra, majd reményeim szerint a rájátszásra, ahol már a másodosztályba való feljutás a tét. Most sincs megállás, egy holnapi csapatépítő állatkertezés után folytatjuk a kemény munkát – értékelte a csapatbajnokság első fordulóját Kőrösi Ágnes, az Érdi VSE tollaslabda szakosztályának játékos-edzője, hozzátéve, vannak még technikai és taktikai dolgok, amiben fejlődnie kell a csapatnak. Elmondta azt is, a közeljövőben újabb összeállításokat is szeretnének kipróbálni.

A csapatbajnokság második fordulójára az előzetes tervek szerint 2021. március 6-án kerül sor, a harmadikra pedig március 20-án.

Eredmények, tollaslabda csapatbajnokság, III. osztály, Közép csoport, 1. forduló
Érdi VSE–Talentum SE II 5:0
Érdi VSE–MAFC II 5:0
Érdi VSE–Veszprémi TSE II 4:1
A csapat tagjai: Bugyenszki Adrienn, Györgylőrincz Krisztina, Harmos Márton, Kis-Kasza Miklós, Kőrösi Ágnes, Orbán Gábor, Schvirján Zsófia, Zsarnai Marcell

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email