22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: kettőből kettő, Zsarnaiék menetelnek

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: kettőből kettő, Zsarnaiék menetelnek

Ahogy összeállt, múlt héten már felnőtt versenyt is nyert Dunakeszin Zsarnai Marcell és Nusser Ádám fiú tollaslabdapárosa, akik ezúttal Pécsen nyertek egy U17-es viadalt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ezúttal Pécsen, a Multi Alarm Kupa U17-es korosztályában ragadtak ütőt az Érdi VSE tollaslabdázói.

A lányoknál bár Schvirján Zsófia mind egyéniben, mind párosban – Simon Alizzal – az első körben, izgalmas mérkőzésen búcsúzott. A fiúk viszont tovább folytatták remeklésüket. A múlt héten, a dunakeszi VSD FL Perfect Kupán a felnőttek között debütáló Zsarnai Marcell Nusser Ádámmal Pécsen is a legjobb lett az U17-es korosztályban, emellett Zsarnai egyéniben a legjobb nyolcig jutott.

“Fiú vonalon parádésan folytatódott a versenysorozatunk, hiszen a múlt héten debütált új párosunk Zsarnai Marcell és Nusser Ádám ismét felálhatattak a dobogó legfelső fokára, igaz most egy korosztályos versenyen. Mondhatni Marci és Ádám a pályán kívül is jó barátok, ezt mi sem bizonyítja jobban annál, hogy a meccseken és edzésen is jól tudnak együtt dolgozni és ezzel megszerezték második közös győzelmüket. Egyéniben Marci a második körben búcsúzott. Zsófinak sajnos hamar véget ért a verseny, hisz első körben búcsúzott egyéniben és párosban is, ennek ellenére egyéniben izgalmas meccsen maradt alul ellenfelével szemben. Női párosban is három szoros szettben maradtak alul. Nincs megállás vissza állunk az edzésbe és teljes gőzzel dolgozunk a hibák kijavításán” – értékelte a versenyt az Érdi VSE játékos-edzője, Kőrösi Ágnes.

Eredmények, Multi Alarm Kupa U13-U17, Pécs
női egyéni:
Schvirján Zsófia legjobb 32
női páros: Schvirján Zsófia-Simon Aliz legjobb 8
fiú egyéni: Zsarnai Marcell legjobb 8
fiú páros: Zsarnai Marcell-Nusser Ádám 1. hely

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email