22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: eredményes seregélyesi hétvége

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: eredményes seregélyesi hétvége

Az Érdi VSE tollaslabdázói előbb az U11-es csapatbajnokság első fordulóján, majd a Mikulás Kupán ragadtak ütőt Seregélyesen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Címvédőként, ugyanakkor alaposan kicserélődött csapattal vett részt az Érdi VSE a seregélyesi Pelikán DSE által szervezett U11-es csapatbajnokság első fordulóján, ahol a tavalyi bajnokcsapatból csupán Kis-Kasza Arabella maradt meg “hírmondónak”, hozzá csatlakozott Fekete Dóra, Borbás Dávid, Körmendi Gergely és Zsarnai Milán.

Az idei évtől kezdődően viszont a csapatokban már nem szerepelhettek vendégjátékosok, így ezúttal már csak azok az egyesületek indulhattak, akik rendelkeznek egy csapatnyi saját játékossal az adott korosztályban.

A csapatbajnokság idén is két fordulós, a második kört tavasszal rendezik Pécsen, az érdiek az előző évadban először másodikak lettek, de a másodikat megnyerték, míg idén már az elején belehúztak, s nem találtak legyőzőre, ezzel aranyérmesek lettek, miután a két-két lány és fiú egyéni, majd két páros számban, illetve a csapatváltóban is eredményesek voltak.

Ezt követően került sor a Pelikán DSE Mikulás Kupájára, ahol az U9-es korosztálytól az U15-ig ragadhattak ütőt a tollaslabdázók, s itt az Érdi VSE-ből hárman is vállalták a szereplést.

Az U11-eseknél Kovács Marcell egyéniben és párosban is nevezett, ugyan egyesben a sorsolás nem kedvezett neki, de párosban a korábbi érdivel, Szabó Domonkossal bronzéremig jutott.

Az U15-ösöknél az egyébként még U13-as Schvirján Zsófia, valamint Villás Vivien szerepelt. A nagy számú nevezés miatt ezúttal csak a csoportelsők mehettek a főtáblára, amely egyik érdinek sem sikerült, hiszen mindketten másodikak lettek, viszont Schvirján Zsófia saját korosztályában, U13-ban vigasztalódhatott, ám kiújult lábsérülése megakadályozta, hogy tudása legjavát adja, így “csak” a dobogó legalsó fokára állhatott fel.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email