22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: előkarácsonyi ajándéknak hét érem

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: előkarácsonyi ajándéknak hét érem

Egy arany-, egy ezüst- és öt bronzérmet szereztek az Érdi VSE tollaslabdázói az idei év utolsó versenyén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az előző héthez hasonlóan ezúttal is Cegléden volt jelenésük az Érdi VSE tollaslabdázóinak, ezúttal viszont az U15-ös és U19-es korosztályok voltak érdekeltek a Living Sport Kupán.

Az U15-ösöknél Schvirján Zsófiának és Zsarnai Marcellnek utolsó versenye volt ebben a korosztályban, ahol meg is mutatták tudásukat.

Schvirján ugyanis az egyéni küzdelmek során egészen az ezüstéremig menetelt, míg párosban az utolsó pillanatban állt össze Tóth-Kuthy Kingával, akivel egészen az aranyéremig menetelt.

Zsarnai egyéniben és fiú párosban Sedró Kornéllal egyaránt a dobogó legalsó fokára állhatott.

Schvirján viszont az U19-esek között is elindult párosban, ahol Simon Alizzal itt is remekül teljesítettek, hiszen bronzéremig jutottak.

Kis-Kasza Miklós is az U19-esek között ragadott ütőt, ahol vegyespárosban Torba Katicával, fiú párosban pedig Tóth Kristóffal végzett a harmadik helyen, míg egyéniben a legjobb nyolc között búcsúzott.

„Schvirján Zsófián és Zsarnai Marcellen volt most a hangsúly, hisz ők utoljára bizonyíthattak a saját korosztályukban. Zsófi egy utolsó pillanatban összeállt női párosban tudta elhozni a legfényesebben csillogó érmet, egyéniben a dobogó második fokára állhatott fel a sok fárasztó meccse után. De a nála sokkal nagyobbak mezőnyében is elcsíphettek párjával egy bronzérmet. Zsarnai Marcellnek két bronzéremmel kellett beérnie, ami számomra kis csalódást okozott, mert a beletett munka alapján jobb volt a mezőnynél. Ugyan a mostani párjával először indultak együtt, de az önbizalmukon van még mit dolgozni. Kis-Kasza Miklósnak is két bronzéremmel kellett beérnie, a betegség miatt még távol maradó fiú párja helyett egy új párral próbálhatta ki magát. Összességében elégedett vagyok a versennyel és az elmúlt fél év munkájával. Láhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, melyek azok a technikai és taktikai hiányosságok, amiken sokat kell még dolgozni, és mi az, ami már sokat fejlődött. Nincs megállás, megyünk tovább és készülünk a január elején kezdődő újabb versenyekre” – értékelte a viadalt Kőrösi Ágnes, az Érdi VSE játékosedzője.

Eredmények, Living Sport Kupa, U15, U19, Cegléd
U15
Schvirján Zsófia:
egyéni 2., lány páros 1. (Tóth-Kuthy Kingával)
Zsarnai Marcell: egyéni 3., fiú páros 3. (Sedró Kornéllal)
U19
Schvirján Zsófia: lány páros 3. (Simon Alizzal)
Kis-Kasza Miklós: egyéni 8., vegyespáros 3. (Torba Katicával), fiú páros 3. (Tóth Kristóffal)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email