22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: elhalasztották a csb osztályozóját

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: elhalasztották a csb osztályozóját

Eredetileg március 20-án rendezték volna a tollaslabdázók csapatbajnokságának osztályozóját a másodosztályba jutásért, a tornát elhalasztották, így még nem jutott fel az Érdi VSE, amely az első két fordulóban 30-ből 29 meccsét megnyerte, az osztályozón viszont a többi csoportgyőztessel találkozna.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Magabiztos teljesítményt produkált a harmadosztályú csapatbajnokság Közép csoportjában az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya. Kőrösi Ágnes játékos-edző növendékei idén először vesznek részt a csb-n, melynek első, őszi fordulóján 15-ből 14 meccsét nyerte meg az Érdi VSE, míg a második körben már mindegyik mérkőzését győzelemmel zárta.

Ezek után a csb harmadik fordulójában a másik három csoport győzteseivel találkoztak volna az NB II-be jutásért rendezett osztályozón az érdiek március 20-án, de a Magyar Tollaslabda Szövetség úgy döntött, ezt a versenyt a járványhelyzet miatt egy későbbi időpontban rendezik meg.

Az NB II-be jutásért rendezett harmadosztályú osztályozón az Érdi VSE mellett a Klébi DSE, az OSC, a Tisza Tollas SE 2. és a Fehérvár BSE lesz érdekelt.

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email