22_03_29_erdmost_nincskep

Tollas Eb: Kőrösi már a 16 között

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollas Eb: Kőrösi már a 16 között

Az orosz Natalija Perminova elleni első fordulós 2:1-es győzelem után a világranglistán 70. bolgár Mariya Mitsovát már 2 szettben, 21:16, 21:14-re verte a Kijevben rendezett tollaslabda Európa-bajnokság női egyesének második körében az Érdi VSE sportolója, Kőrösi Ágnes.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A világranglistán 148. helyen álló 25 éves érdi sportoló az első szettben nehezen tudott ellépni ellenfelétől, de 14:14 után mégis megtette ezt és végül 21:16-ra nyerte az első játszmát.

A második felvonás már jóval simábban alakult, hiszen Kőrösi már az elején néhány pontos előnybe került, melyet magabiztosan tartott, majd ellenfele megingásait kihasználva 10:5-re lépett el. Innen pedig már nem adott esélyt a bolgárnak és 21:14-re behúzta a második szettet, így 30 percnyi játékidő alatt 2:0-s győzelmet aratott.

Az Érdi VSE játékos-edzője április 29-én, ugyancsak az 1-es pályán a világranglista 30. helyén álló Neslihan Yigit ellen küzd meg a legjobb 8 közé jutásért.

A tollaslabda Európa-bajnokságot a Badminton Europe YouTube-csatornáján élőben közvetítik!

Kőrösi Ágnes Európa-bajnoksággal kapcsolatos várakozásairól ide kattintva olvashat bővebben!

Tollaslabda, Európa-bajnokság, Kijev
női egyes, 2. forduló

Kőrösi Ágnes–Mariya Mitsova (bolgár) 2:0 (16, 14)

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email