22_03_29_erdmost_nincskep

Több százan akróztak az Érd Arénában

22_03_29_erdmost_nincskep

Több százan akróztak az Érd Arénában

Az akrobatikus rock and roll magyar bajnokságnak adott otthont az Érd Aréna vasárnap. Az országos seregszemlén az utánpótlás korosztályok versenyeztek reggeltől estig. A helyi Masters Sportegyesület öt egysége volt érdekelt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egy héttel korábban hasonló rendezvénynek volt házigazdája Balatonfüred, de akkor más korosztályok és formációk voltak érdekeltek. Ezúttal a gyermek és serdülő csapatok, valamint a junior és felnőtt párosok versengtek egymással. A Masters Sportegyesület öt egysége mérettette meg magát az év utolsó hazai tornáján. Akik tavaly kilátogattak a Magic Magyar Bajnokságra, nem csalódhattak a hangulatban, és ugyanez volt a helyzet idén is. Látványos képi világ és remek zenei háttér szolgálta a résztvevőket és a nézőket egyaránt. 

A délelőtti selejtezőkből a Gábor László–Szalai Alexa duó a középdöntőig jutott és a nyolcadik helyet szerezte meg. A junior korosztályú Szalai Alexa elmondta, hogy ugyan örült volna egy döntős kvalifikációnak és egy jobb helyezésnek, de nem elégedetlen az elért nyolcadik hellyel sem, hiszen éppen csak lemaradt párjával a fináléról.

Ugyanebben a mezőnyben a Záhonyi Patrik–Bradács Tamara, illetve az Ölbey Vajk–Szalma Borka kettős a döntőbe táncolta magát. Végül előbbi páros hatodik, utóbbi hetedik helyen zárt. A felnőttek mezőnyében Czanik László és Korpás Petra szintén ott voltak az esti fináléban, ahol az előkelő, ötödik pozícióban zártak. Korpás Petra szerint nagyon jól sikerült ez az évük és a mostani pozícióval is elégedett, mivel rengeteget gyakoroltak az edzések során. A táncos hozzátette, hogy mindketten kiadták magukból a maximumot egy remek hangulatú estén, amelyen megtiszteltetés volt számukra hazai környezetben szerepelni.
A serdülő nagyformációs kategóriában a Dream Travellers, azaz az Álomutazók fantázianevű csapat hatodik helyezést ért el.

Sárdi Anita szakosztályvezető szerint minden versenyzője beleadott apait, anyait a magyar bajnokságon, így az eredményektől függetlenül is elégedett a látottakkal. A sportvezető hozzátette, hogy a junior mezőny nagyon erős volt, amelyben csak a Mastersből három páros volt érdekelt.
A Masters SE decemberben karácsonyi gálával zárja az évet, amelynek szintén az ÉRD Aréna lesz az otthona.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email